Lördag 28 Februari

Lördag igen. Har hunnit med en hel del redan. Åkte till Borås tidigt idag för att köpa underkläder med mamma. Hittade äntligen en Bh som jag kunde ha som satt bra. Thank God! Blev dock inte en utan 3. En rosa, en vit och en svart. Får passa på när man hittar någon som passar haha.  Snart är det dags att agera barnvakt åt Albin. Antar att han kommer snart så tänkte att vi skulle ta oss en promenad ner till stan och köpa lördagsgodis och hyra en film tills i kväll. Mamma pratade lite snabbt med han i telefon i går och frågade vad han ville ha för lördagsgodis det var viktigt att det skulle vara ostbågar och chocklad så får ta och köpa det och till mat ville han ha vanlig mat. Det kommer inte bli en lugn eftermiddag. Kommer ha fullt upp hela tiden. Får väl känna på hur det är att ha barn sälv. Men ser ändå fram emot det, var ett tags sen ag träffade han nu. Uppdaterar väl sen om hur det gick, om ag fortfarande lever. Dags att dra mig för nu hör jag att han kommer.
Later!


Nystart......

Jag erkänner!  Jag är en starter. En sådan person som är överexalterad i början men som sedan tröttnar efter ett tag. Jag har prövat nystarter av alla möjliga slag i livet men det tydligaste exemplet är väl träningen och börja äta sunt. Jag vet inte hur många gånger jag varit överambitiös och tänkt att denna gången fixar du det, då jag lagt upp flera träningspass i veckan, tänkt på precis vad jag stoppat i mig.


I början går det utmärkt tills nystartfeelingen försvinner och efter några veckor är man tillbaka i sina gamla vanor igen. Jag har dock lyckats hålla igång genom att träna men det där med att äta rätt är desto svårare.

Idag ska jag börja mitt nya liv..... Har varit min älsklingsfras sedan länge oh jag är väldigt säker på att jag inte är ensam. Det är inte utav en slump att Sveriges gym är proppfulla efter nyår och att gymmen är fulla på måndagar. Det är då man tänker " Från och med nu ska jag..." eller " Nu ska jag börja mitt nya liv" eller något i den stilen. Människor i allmänhet verkar vara den typen som tycker det är roligt i början men ger sedan upp då nystartsfeelingen mattas av.


Jag ska försöka ändra på detta, i alla fall när jag ser till mig själv. Jag tar träningen ett pass i taget istället för att lägga upp ett avancerat träningsprogram inför att komma i form till beachen 09.  Det gäller att anstränga sig och få det att vara roligt. Om du verkligen vill att en träningsvana ska hålla måste du byta attityd. Det fungerar inte att se det som ett måste, se den istället som en present till dig själv. En chans för dig att komma i form. Detta är något som jag tror vi tjejer/ kvinnor är väldigt dåliga på. Vi tränar intensivt för att vi känner oss tvingade. För att vara i form, hålla oss smala. Det är sådan fixering vid hur man ser ut. Är man smal som en pinne så mår man tydligen suveränt med! Tror knappast det. Man hittar ständigt nya problem att klaga över, problemen försvinner aldrig. De förflyttar sig bara.


Vi tjejer/kvinnor har sådan press på oss. Kvinnoidealet nu för tiden är ganska långt ifrån hur vi ser ut nu för tiden. Så det är inte konstigt att vi lider av alla sorters ätstörningar och att våra problem kretsar runt hur vi ser ut.  Än sen om man har lite att ta i. heller det än att vara smal som en pinne och må dåligt ändå. Det ska ju synas att man lever gott! Haha

Vi kan ju börja med att sluta att jämföra oss med varandra hur mycket vi ska träna eller har tränat. Har man inte redan ångest då, lär man garanterat få det. Jämför dig istället med dig själv och se framstegen du gör. Blir betydligt mycket roligare då, när du märker resultaten!



Later!


Fettisdagen!



Idag är det fettisdagen. Vilket innebär att man i vanliga fall brukar äta semlor. Men för min del har det inte blivit någon idag. Är inte alls ledsen över det, tillgör inte mina favoriter. Alldeles för mycket grädde vilket bidrar till att man får kramp i magen och alldeles för mycket mandelmassa. Jag brukar baka semlor själv och få kan man fylla dem med precis vad man vill. Betydligt mycket bättre. Men har som sagt varken orkat eller haft tiden i år, så ni får förlåta mig!

Idag känns allt mycket lättare än vad det gjorde igår. Övereragerade pågrund av att jag var så trött. Men säger jag att allt är bra så ljuger jag. Jag är fortfarande inte fullt motiverad inför skolan, men det går åt rätt håll i alla fall. Idag hade vi kundpass i skolan och jag var värdinna. detta betydde att jag fick svara i telefon stort sett hela dagen och ta emot kunderna samt städa i salongen. Efter det åkte jag hem för att jag hade så fruktansvärt ont i huvudet. Åkte hem och sov en tsudn och efetr det kändes allt betydligt mycket bätter. Kvällen spenderades med Malin på onyx. Blev spinning och box idag. Jag har nog aldrig varit så varm och svettig i hela mitt liv och jag skojjar inte. Det var något nytt för mig, inte visste jag att det kunde komma så mkt vätska ur min kropp ;)

I morgon är vi lediga så blir till att gå upp i någorlunda tid för att ta sig upp till simhallen och simma lite tänkte jag. Sen blir det till att plugga innan det bär av till göteborg för att spendera kvällen där! =)
Later!


Omotiverad.....

Vart har min motivation till skolan tagit vägen? Just nu är jag så trött på allt så det känns som jag bara vill kräkas på allt. Det är jobbigt, finner ingen motivation till att göra något alls som har med skolan att göra. Läxorna släpar och jag orkar inte ta tag i det. Det är hela 3 månader kvar till studenten och det känns som en hel evighet. Samtidigt som jag vill att allt ska få ett slut vill jag inte det. Skolan är en trygghet, jag vet vad jag ska göra varje dag, behöver inte fundera på att söka jobb och dessutom träffar jag en massa vänner jag annars inte skulle träffat. Har delade känslor över det hela. Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan, måste snart bestämma mig. Har några val som måste göras.Det är så mycket att tänka på, vad kommer jag att tjäna på, vad kommer jag att trivas bäst med. Tankarna går bara runt, runt och jag blir tokig.

Inte nog med det får man leka relationsexpert och ge en massa råd. Inte mig emot. Jag har ju själv inte dem problemen och har märkt att jag har lättare att lösa andras än att ta tag i mina egna. Mycket enklare, man ser problemet på ett helt annat sätt och ser lättare en lösning. Jag är glad att jag har det som jag har det. Känns toppen just nu. Förutom allt jobbigt runt omkring. All ångest, dålig motivation, magen krånglar återigen m,m. Dags att sova och hoppas på att motivationen kommer tillbaka. Annars kommer jag få ett rent helvete.



Later!

23 Februari

Jag har överlevt ännu en matte lektion men undrar hur många jag kommer klara till. Jag kom på den brilianta idén att äta mig så tjock så jag inte kommer igenom dörren och på så sätt kan jag inte ha matte. Marty bara skrattade och tyckte nog inte att den idén var lika lysande som jag. Förstår inte det. ;) Sitter här i biblioteket och har sedan en tid tillbaka försökt komma på vem som skickade ett helt oväntat sms, ett nummer jag absolut inte kände igen. Men nu har vi kommit på det och det var minsann oväntat haha..... Tur att jag har Marty säger jag bara, hon gör att jag överlever även måndagar. Senare idag ska jag även klippa och färga Marty. Wieeee. och själv ska jag bli klippt. Skönt det =)
Later!

22 Februari

Då var det söndag igen. Det har varit allt annat än en lugn helg för min del. I fredags var det praktik och på kvällen blev det i och för sig lugnt hemma framför tv:n. I går började jag dagen med jätte god frukost för att sedan sätta igång och baka bullar. De blev inte som de brukar, de jäste och blev jätte stora och konstiga med smaken var det inget fel på. Sen åkte jag för att hämta Andrea för att åka till Mia och fixa i ordning håret inför maskeraden. Effektiva fick bli det nya lördagsordet. För det var något vi verkligen var. Vi la i spolarna i mitt hår, tvättade Mias hår och fönade det, lockade Andreas hår till riktiga docklockar och när vi var färdiga med det hade tiden sprungit iväg så vi insåg att vi var tvungna att åka hem till mig och äta för att hinna med allt annat. Med spolar i håret och Mias halvfärdiga hippielook och Andreas docklockar sprang vi in på ica för att köpa lite behövliga saker. Gud vad folk kollade och skrattade. Var de inte glada då vi kom in på ica så blev de senare i alla fall. Kanske kommer med i UT på tisdag. "Tjej kom inspringandes på ica med curler i håret!" skulle inte förvåna mig. De har inte allt för mkt vettigare att skriva om haha. Men kul var det, inte varje dag man gör sådan entré på ica, det lär nog bli den sista också. Man måste ju bjuda på sig själv.

Det var jobbigt att köra bil med curler i håret. Man blev alldeles för lång och de fastnade i taket. så fick sitta lite hukad och helt rak i ryggen. Måste sett sjukt ut haha. Sen kom vi hem och åt och fixade i ordning det sista. Tycker vi lyckades väldigt bra. Vi hade en jättetrevlig kväll ute i Gällstad. Hemresan gick bra men taxin släppte oss en bit hemifrån så blev till att traska en bit hem. den snöade och hade snöat en hel del och var glas halt. jag och Andrea hade lite problem där när jag gick i mina pumps och hon i sina balerina skor. Vi gick ett steg framåt ocg geld ett halvt bakåt. My god säger jag. var skönt att komma hem sen. I dag började vi med att mysa framför tv:n och kolla på Mamma Mia. Sen har jag i stort sett legat och halvsovit där hela dagen. Är helt slut. Det tar på krafterna att vara Marilyn Monroe får jag säga! ;)
Later!







Skola.......

Då sitter man här i skolan igen och gör ingenting. Varför åkte jag ens in? Har egentligen samhäll just nu men eftersom våran lärare som vanligt inte får filmen att fungera får vi fortsätta att arbeta med de uppgifterna som vi inte är klara med till arbetet om mänskliga rättigheter som skulle vara inne innan lovet. Är klar så har ingenting att göra, fick MVG så är verkligen jätte nöjd. kanske borde satsa på MVG i samhäll trots allt.

Mia och jag funderar på att gå till rektorn och prata om våran lärare satu som vi hade i Småföretagande förra terminen. Hon kommer nu och säger att hon inte kan sätta betyg på oss om vi inte lämnar in en utvärdering med namn på. Sen när har det varit obligatoriskt med namn på en utvärdering? Hon är som sagt väldigt udda och väldigt dålig lärare med dålig framförhållning så finns en hel del att klaga på. betyget skulle varit satt för länge sen och nu kommer hon och säger att hon inte kan sätta ngt! Wierd! Sen är det svenska som står på schemat och därefter kundpass. Men nu är det dags att göra lite nytta här i livet igen.
Later!
                                                                                                                                                                                  


18 Februari

jag är inte kräsen när det gäller mat, verkligen inte. Äter det mesta men korv, där går min gräns! Alla gillar inte korv och det är absolut inget fel på det. Inte mitt fel att jag inte kan äta det, har kunnat göra det innan men sen jag fått detaljerad information om hur man gör korv och vad den innehåller har jag inte kunnat äta det. Jag bad inte om det, alltså är det inte mitt fel. Och ja mormor du har rätt det finns inte mkt bonligt blod i mig men va fan. Jag är inte uppvuxen på landet heller så vad förväntar ni er? Jag har inget emot livet på landet verkligen inte men ett liv som bonde...... Ja du det hade sett ut. Kan inte ens tänka mig det.  Jag blev inte som 18 gravid och bosatt på en gård tvingad att slakta mina egna djur som du. fast skulle inte vilja säga att du blev tvingad till det. man blir inte tvingad till något, finns alltid en valmöjlighet och du valde det livet som du levde. Men nu ska jag inte prata mer om det. Bara skriver en massa onödiga saker om ovesäntliga saker.

Idag har jag pluggat hela dagen. Kultur och stil historia. Måste bli färdig med det snart, men det tar sin lilla tid. Hittar inte den informationen jag behöver. Men det ger väl sig, jag ger inte upp än, inte så lätt. Sen hjälpte jag mamma med maten efersom jag envisades med att inte äta samma mat som dem. Nämligen ungsbakad falukorv så fräste en massa grönsaker istället. mkt bättre. Sen träffade jag Stina en stund och försökte hitta lite om gotiken men det finns ju ingenting, verkligen ingenting. Så får väl försöka gå en massa sidovägar för att hitta det jag behöver. sen bakade jag lite bröd till kvällsmat som vi åt för en gångs skull tillsammans. Hade ett litet samtal med pappa om hur han ska göra nu med jobb och allt. Sen han sålde Martins Hörna har han inte haft ett fast jobb. Men han har dock jobbat mer än heltid ändå på olika ställen. Bryggan, Carlsons Blommor , kullens kök. Och idag hade han varit nere på ett samtal på bryggan och blivit erbjuden en tjänst så han kommer få ansvaret för lunchen vilket är hans område. Men han vet inte hur han ska göra om han ska ta det eller fortsätta jobba på Carlssons blommor. Jag tycker han borde ta chansen på bryggan och försöka förbättra deras luncher och locka ner mer lunchgäster. Men han vet inte. Gör det som känns bäst och är roligast helt enkelt!

Ska ner och prata med dem själv i veckan kommer nog bli en del jobb framöver och har även chans att få jobba där heltid i sommar men vet inte hur jag ska göra med Vivåga. Måste få klart för mig att jag får jobba där innan jag kan ta något som helst beslut. Just nu vet jag inte alls vad jag känner och tycker. har hänt en hel del på sistionde som gör det hela betydligt mycket svårare. Pratade med Andrea igår och hon ska komma över helgen så då drar jag med henne på maskerad. Måste försöka komma på ngt hon kan vara ifall hennes plan brister jag har nog helt och hållet bestämt att jag ska vara Marilyn Monroe. Kan bli spännade, outfiten har jag så det blir inga problem, håret hjälper Mia mig med så får väl lägga in bilder på lördage eller söndag så ni får se resultatet.
 
I morgon blir det skola som vanligt. Slutar 4 =/. sen blir det träning.



Later!


Ge mig vår!

Nu vill jag ha vår! Är verkligen jätte sugen på att shoppa en massa vårkläder nu, men känns inte riktigt som det är läge för det ännu med tanke på hur vädret. Men har hittat några favoriter som jag funderar på att köpa.









17 Februari

Jag är tröt och borde egentligen sova men måste skicka iväg ett arbete först Idag kändes det meningslöst att gå till skolan. Lars ifrån schwarskopf hade genomgång om de nya produkterna och sen fönade vi vågor. Jippie min favorit sysselsättning. Not! Men det gick i alla fall, och betydligt mkt bättre än vad de gjort de tidigare gångerna, de kanske börjar fastna nu och har man tur kan det kanske bli lite roligare. men då ska man ha tur ska jag lägga till. sen var det engelska, redovisade i två minuter vad du kan göra för att värna om miljön. det var det enda vettiga vi gjorde, sen slutade vi. Så åkte hem med Mia, åt och åkte iväg på träning med Malin.

Det är konstigt. Hur jag än bär mig åt så är alltid veckorna fullbokade. Mycket märkligt. Spelar ingen roll om jag bestämmer mig för att ta en dag i taget. Funkar inte. helt omöjligt. För att hinna med allt krävs det planering vilket innebär att man är i stort sett sysselsatt 24/7 men jag klagar inte snarare njuter. det är snarare omgivningen som klagar på att de aldrig kan träffa mig att jag aldrig har tid.. Ska försöka bättra mig. Simon har klagat på mig gång på gång men kan inte göra något åt det.. Ni får leva med det helt enkelt eller så får jag försöka lugna ner mig. Men vi kom fram till ett datum 24 juli eller vad det nu var haha... Så illa är det inte, där överdrev vi lite, men nästintill. Finns lite luckor här och där. men självklart går det att flytta på saker och ting. Men jag lever livet helt enkelt, vilket innebär att man måste hinna med så mkt som möjligt! =)
Later

Show me what i'm looking for

Wait, I'm wrong
Should have done better than this
Please, I'll be strong
I'm finding it hard to resist
So show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh lord, I've been waiting for you
I'll pay any cost
Save me from being confused
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for...oh lord

Don't let go
I've wanted this far too long
Mistakes become regrets
I've learned to love abuse
Please show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh lord, I've been waiting for you
I'll pay any cost
Save me from being confused
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for...oh lord

Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh lord, I've been waiting for you
I'll pay any cost
Just save me from being confused
Wait, I'm wrong
I can't do better than this
I'll pay any cost
Save me from being confused
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for...oh lord

16 Februari

Vet inte vad som var värst när jag vaknade i morses utav klockan. Om det var tanken på att skolan började i dag, om det var för att min höft krampade, min rygg värkte eller min jävla mensvärk. Jag vet inte vad som var värts men kombinationen var inget vidare. Låg där i sängen i säkert 10 min innan jag kunde dra mig ur sängen då höften äntligen slutat krampa. På väg till toaletten in såg jag att en dag i skolan skulle vara helt omöjlig, kunde kanppt stå. Och focusera på matte i detta tillståndet var inte att tänka på så bestämde mig för att vara hemma idag och det var ett klokt val. Har pluggat nästintill hela dagen, legat och läst i soffan med bamse liggandes bredvid mig och värmd av kaminen och flera lager filtar. Jag fryser som jag vet inte vad. Sen för att komma på lite andra tankar beslöt jag mig för att åka och träna, var sjukt mycket folk idag. Hatar när folk tittar på när man tränar. de kan väl focusera på sitt så gör jag mitt. var inte på humör för att vara trevlig idag. Min stubin är inte alls lång just nu så får verkligen försöka behärska mig. Men i morgon får det nog bli skola i alla fall, beror på om jag kommer ur sängen denna gång, lite enklare förhoppningsvis. Får se om det blir träning eller om det blir bio med mamsen men något utav bli det. =)
Later
 

Söndag 15 Februari

Skola i morgon. Vill verkligen inte att denna dagen tar slut. Men tyvärr så börjar den lida mot sitt slut.I går hade jag faktiskt riktigt kul trots att det blev nyktert för min del och jag körde och jag erkänner det är inte så kul att köra omkring på fullamänniskor. Man blir lite smått irriterad men måste säga att denna gången gick det bra. Hade även kul på swing, var väldigt mycket folk vilket jag blev förvånad över. Trodde folk höll sig hemma. Men vi Svenskar verkar inte ta alla hjärtans dag på så fullt allvar längre. För alla där inne kan omöjligt ha varit singlar! ;) Det slog mig dock att man ser allt med helt andra ögon när man är nykter, man ser sånt som ingen annan ser haha. Fast det visste jag sen innan så var ingen direkt nuhet. Men blev helt chockad över en viss syn jag fick se där inne. Trodde verkligen inte mina ögon. Men det var sant! Jag tänker inte säga för mycket mer än att en tjej ALDRIG skulle gå fram och ragga och strula med en aspackad kille för det är rent av avtändande. Däremot så ser killar det som en chans att få något vilket jag tycker är vidrigt med sant! Väx upp.....
Idag blev det en lugn dag. Åkte och hälsade på mormor och morfar där det bjöds på våfflor. Sen har jag spenderat kvällen framför tv:n . Äntligen har gossip girl börjat igen!
I veckan blir det att ta tag i sitt liv igen, ta tag i träningen och börja sluta med allt det söta igen för nu är lovet slut! =)
Later!

The Notebook



" Dagboken- Jag sökte dig och fann mitt hjärta"

Jag låter filmen tala för sig själv. Till alla som inte sett denna ta och se den. En helt klar film att kolla på, på alla hjärtans dag. En underbar film. Där snackar vi om kärlek! Vet inte hur många gånger jag sett den och det är fortfarande lika underbar! och jag erkänner gråter lika mycket varje gång också. haha. Jag säger bara det ta och se den!
Människor det är alla hjärtans dag, dags att visa lite kärlek för varandra! Take care, and give loooove! ;)
Later

14 Februari

Jag lovar jag ska inte göra dig besviken denna gången. Nog för att jag har många bollar i luften samtidigt och sällan har en ledig stund över men det är så mitt liv ser ut. Det värsta som finns är att inte ha något att bara sitta och inte göra någonting, kanske är det för att jag blir så lätt rastlös och vet inte riktigt hur jag ska hantera den. Det behöver inte vara inplanerade saker. De spontana är ibland de bästa stunderna. I går var jag på praktiken, ja ni hörde rätt på ett lov! Men vad gör man inte? Sen på kvällen blev det spontan bastu och myskväll hos Ida. Det var riktigt, riktigt kul. Jag, Ann-Sofie och Ida hade fullt upp med att roa varandra. Vi bastade, rullade oss i snö, drack öl, åt god mat lagad av Idas pappa, åt nötter,vindruvor godis och tjatade varvat med att kolla på film. Helt klart en fredagskväll som får ta att göras om inom kort!

Idag har jag bakat kladdkaka tills ikväll för att hjälpa Ida på något sätt, hon har fixat hur mycket som helst inför ikväll så jag hoppas verkligen att det blir så lyckat som hon hoppas på. Hennes förväntningar är på topp och hon är laddad till max haha. Blir lugnt för min del i kväll nämner inga orsaker, inget nämt inget glömt! Ska ta mig en promenad och rensa ur mig lite agritioner innan jag ska ta och göra mig i ordning för kvällen. Blir en hektisk kväll först fira pappas bror och hans fru och därefeter vidare till Borås. Hade hoppats på sällskap i bilen in men får roa mig själv. Ha en underbar alla hjärtans dag allihopa! För det är tanken att jag ska ha! =)



Later

Fredagen den 13:de

Fredagen den 13: de detta bådar inte gott. Men jag hoppas att inte oturen som vanligt förföljer mig. Det kan väl vara något som går rätt någon gång! =) Dags för praktik idag, så ska väl snart ta mitt pick och pack och bege mig. Gårdagen var mycket trevlig. Umgicks med mina syskon hela dagen, inte ofta det blir så men behövligt! Fredrik hade fått en jättefin lägenhet så får snart åka och hälsa på han igen! Jag är glad över att jag tog mitt förnuft till fånga igår och inte gick ut, hade aldrig orkat det känner jag idag. Är jätte trött. I kväll blir det mys med Ida! Så jag hoppas på en kanon bra dag! =)
Later

Tack!

Jag säger bara TACK Marty! För allt du gjort. Utan dig hade inte min blogg haft det utseendet som det har nu för tillfället. Det gör det en aning roligare att läsa och kolla på den! Tack Marty!

Idag var jag ute i Backen med Linnéa men kände mig mer eller mindre som en pennsionär. Blev trött efter knappt en timme och var tvungen att ta paus. Vi åkte en timme och hade paus en halvtimma och så fortsatte det så dan ut. Men kul hade vi. Backen var som allra bäst då den öppnade för sen efter en timma var det väldigt uppåkt och då kom det isiga fram inte lika bra. Sen när jag kom hem bakade jag kärleksmums och snickerskaka. Snickerskakan tänkte jag ha med mig till Fredrik i morgon när jag åker och hälsar på han i Gbg. Sen hjälpte jag pappa med maten och måste säga att vi lyckades väldigt bra. Belv kycklingfile, potatis och sås. Sen sov jag lite framföt tv:n för att sedan baka tekakor till kvällsmat. De blev verkligen supergoda. Så är väldigt nöjd med dagen. Har hunnit med en hel del. Men nu är det nog dags att sova om jag ska orka dra mig ur sängen i morgon bitti.

Tack ännu en gång Marty! =)



Later!

Smile!

Give me a smile and I will smile back!



Första dagen på lovet!

Jag är verkligen helt slut efter en hel dag i Göteborg. Gick upp vid sju för att hinna duscha och äta frukost i lugn och ro. När jag skulle ta bilen och åka iväg för att hämta Mia och Stina så funkar inte bilen, bromsarna ligger i och det låter förskräkligt. Jag tänkte bara att detta är så likt mig, alltid händer det ngt som försvårar allt. Så jag fick ringa Mia och be henne göra i ordning hennes bil och göra sig redo efetersom våran inte funkade. Pappa gav sig an på att det var ngt som fryst fast så mamma körde lite med den och efter ett tag slutate den tjuta och skrika så tog våran bil trots allt. Höll på att få en hjärtattack när vi höll på att bli nedtryckta i ett dike av en lastbil som trodde han ägde större delen av vägen i en kurva och passade på att gasa på. Där var jag lite smått livrädd. Sen hade vi lite kul på motorvägen körde om en kille ett antal gånger och gav han ett gott skratt, tror vi gjorde hans dag!

Väl framme i Göteborg bestämde vi oss för att fika innan det var dags för model lab. Jag säger bara en sak! Jag hatar att vara med på bild, verkligen avskyr och sen att stå och posera framför någon gör att man känner sig urlöjlig. Kändes bara så falskt men nog var det kul. De borde dock ta tag i sin hund den var allt annat än rumsren!
Sen bestämde vi oss för att åka till Borås och äta istället efetersom tiden runnit iväg och våran parkeringstidsnart var ute. Där träffade vi en med förståndshandikapp som Mia påstod hade en dragningskraft till mig och nog hade han det för det tog inte lång stund innan han kom fram och hälsade på mig och frågade om jag hade pojkvän. Smart som jag var sa jag ja då gick han vidare till Stina och frågade samma sak även hon svarade ja så han gick hoppfullt till Mia men även där fick han en diss. Trevlig som han var sa han. " Jaha okej jag godkänner det men ni var i alla fall trevliga kompisar ändå" haha kan inte sluta skratta åt det

Nå väl äntligen hemma och har äntligen tvättat bort 1000 lager smink. Får väl säga att jag är riktigt nöjd med denna dagen. En bra start på lovet. I morgon blir det träning och jobb på praktiken sen får vi se vad som händer på kvällen!



Later!

Oväntat

Nu drar jag mig tillbaka och säger Godnatt till er alla. Måste få lite skönetssömn för i morgon är det Göteborg som står på tur. Ska bli kul. Mamma blev super fin i sin nya look haha bion blev dock inte den vi hade förväntat oss. Vi skulle se " I taket lyser stjärnorna" det hade vi bestämt sedan länge för jag vill se den efter att ha läst boken för ett antal år sedan. Vi satt där i bio salen och pratade och åt popcorn då filmen började, men det var inte den vi hade tänkt oss. Först trodde vi att det var reklam men sen insåg vi att mamma sett fel på datum och den filmen inte gick idag. Så vi fick ett litet skrattanfall och kollade istället på " vi hade i alla fall tur med vädret , igen" Den var helt okej dock inte en bland de bästa filmerna jag sett. Detta måste ligga i generna för jag har gjort detta misstaget ett antal gånger så skrattar bara åt de då det inträffar. Men då blir det bio nästa söndag igen då istället . Men nu väntar sängen så dags att dra mig tillbaka.
Later!

Söndag 8 Februari

Idag är det söndag men inte en helt vanlig söndag. Man slipper känna söndags ångesten över skolan, kommande dag. För nu är det äntligen lov!!! =D Är dock inte helt 100% idag, gårdagen blev faktiskt helt okej efter inga förväntningar alls. Följde med Josefine till Sara och träffade några i från Örebro och lite annat folk mkt trevlig måste jag säga. Därefter blev det utgång även det blev hyffsat lyckat förutom att Julia hällde ut hela sin öl i min urringning och skrattade snällt åt mig plus att jag kom emellan ett bråk och blev skallad. Jag lyckas alltid komma vid fel tidpunkt och så ännu en gång fick en helt utomstående ta smällen haha. Så sitter här med en fin bula i pannan men va tusan det var ju inte direkt meningen så jag förlåter honom.
Dagen ser ut som så här: Har precis varit ute och skottat hela våran garageinfart plus en massa annat skit så är en aning trött i mina armar. Hatar att skotta! och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig, lukten tycks tyda på att den är färdig om 10 min =) Sen blir det att färga och klippa mamsen för att sedan iväg att träna och därefter gå på bio och även den med mamma. Så denna dagen spenderas med mamma. Hon tyckte att det var allt för länge sen vi gjorde någonting tillsammans så vi tog tillfället i akt idag. I morgon blir det Göteborg med Mia och Stina. Måste ta tag i att ringa dem och se hur vi ska göra i morgon, lutar åt att det blir jag som får köra men inte mig emot. Har inget problem med att köra i Göteborg.






Later!

Lördag

Godmorgon eller godförmiddag kanske! Har varit uppe sen nio, städat mitt rum vilket var behövligt och sitter nu här och funderar hur jag ska planera kvällen. Finns två alternativ utgång eller myskväll. Får se vad jag känner för senare i eftermiddag och se hur dagen artar sig. Ska väl snart ta tag i att laga lite mat och förhoppningsvis ta mig en promenad. Har äntligen skickat in första utkastet till projektarbetet, antar att jag kommer få tillbaka rapporten och få lägga till och ta bort en massa, men skönt att ändå skickat iväg det första. Slipper jag tänka på det på ett tag.
Nästa vecka är det äntligen lov!!! Har inte helt planerat hur veckan kommer att se ut det återstår att se men blir en sväng till Göteborg och lite jobb på praktiken. Resten är till att ta som det kommer.
Later

RSS 2.0