Livet leker...

Saker och ting rullar på nu, livet leker och jag trivs som fisken i vattnet. Livet är verkligen en fest och det blir precis vad du gör det till. Det börjar bli vår på riktigt. Solen skiner, människor är glada och de har äntligen börjat sopa bort allt grus från gatorna. Som jag längtat!
Idag är en helt vanlig dag, jobb hela dagen lång. Först på salongen och sen på kallbadhuset. Kommer bli en lång dag men i detta vädret kan man inget annat än att vara glad. Har haft en super vecka hitills. Spenderade måndagen i Göteborg med Elin och Erik. Besökte Eriks brors nya restaurang, Pasta Panini verkligen att rekomendera. Sedan ett besök på systemet och Frölunda hem för att åka hem igen. Gårdagen bestod utav jobb och supermysig 3-rätters middag med Rebecca på kvällen.
Får se vad övriga veckan har att erbjuda!

Genom Eld!

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå



I'm Back!

Har haft en liten down period det senaste och har därför inte orkat blogga. Ibland behöver man sig en tankeställare för att komma ner och få båda fötterna på jorden igen. Men ibland kommer allt vid fel tillfälle. Allt är löst nu och jag är tillbaka igen. Önskar jag kunde säga starkare än någonsin, men det vore att ta i :). Envis som jag är så ger jag aldrig någonsin upp innan jag nått målet . Jag har ett mål med mitt liv, saker jag vill göra. Ibland ställer jag orimliga krav på mig själv men det är ingen annan än jag själv som skadas utav det. jag ser fram emot sommarn 2011. Kings Of Leon i London, Midsommar, Peace and Love, härliga grillkvällar nere vid sjön, avnjuta en kall öl på min balkong....... det är långt kvar dit så ska istället focusera på vad som händer nu framöver.
I veckan blir det jobb som vanligt. mån-lör. Lördagskvällen kommer spenderas på hotellet och vart förfesten ska äga rum är ännu oklart. Det jag saknar är en liten digitalkamera att ha med mig överallt som man kan föreviga sina händelser så det är något jag får ta och införskaffa mig inom kort!
Dagen kommer spenderas med städ, tvätt, pappersarbete, ärenden på stan, träning. Men jag älskar lediga måndagar man hinner med så mycket och man kan ta allt i den takten man själv vill!


Tankeställare!

Fick mig en rejäl tankeställare idag när jag och en av mina bättre vänner hade en liten pratstund. Det satte sig verkligen på hjärnan och jag kan inte riktigt släppa det. Tror jag blev ledsen och besviken och arg på samma gång. Vi är två väldigt lika personer. Personer som vill ha uppmärksamhet, får vi inte det söker vi det och som alltid vill vara bäst. Hon sa att du vill alltid vara bäst Elin så till och med jag ger mig och låter dig vinna för i slutändan vinner du alltid ändå. Jag har aldrig riktigt sett mig på det sättet och aldrig riktigt uppfattat mig som sådan heller. Men jag ska tänka på det och verkligen ta åt mig det för om det nu är så, så vill jag ändra på det. Men tror de orden sårade mig och det är därför jag inte kan släppa det. Men jag uppskattar vänners ärlighet, för man ska trots all orka umgås med varandra flera dagar i veckan och då måste man rena luften och prata om sådant här!

Godnatt!

Vad gör man när hjärna, hjärta och kropp säger tre olika saker och vill gå åt tre olika håll? Min kropp skriker stanna upp och ta ett djupt andetag, hjärnan säger kämpa på det kommer ge resultat och hjärtat säger något helt annat. Jag har inte tid att stanna upp och ta ett djupt andetag nu, jag är mitt i en uppförsbacke och det enda jag vill är att komma upp för krönet. Jag vill få det här att funka, jag vill ha fullbokade listor, kunder som kommer tillbaka för att de är just nöjda med mig. Och jag känner att det låssnar mer för varje dag som går och jag glädjs varje gång någon bekant, kan vara en väns mamma, gammal klasskompis, väns syskon eller vad som helst som kommer in. Men det betyder så sjukt mycket. Januari och Februari har inte varit super bra månader men Mars ser ut att bli en riktigt bra månad. Skam den som ger sig!
Kom precis hem ifrån en heldag på salongen. Avslutade med en tjejkväll bestående av hårkurer, inpackningar och liknande. Uppskattat från både mina kunder och av mig själv. Lite gjorde vi det för att vi själva ska bli bättre på produkterna och lära oss dem på djupet och det bästa sättet att göra det för min del i alla fall är att få testa det. Men nu är jag helt slut och det är en dag i morgon också. Så ska krypa ner i sängen . Kommer somna som en prinsessa.
Godnatt!

Effektiv!

Måndag och ledig. Började dagen med en lång och skön dusch och därefter en stor och god frukost. Åkte en sväng till Borås för att besöka Romali och med mig hem fick jag en GHD plattång, kniv. folie, treradsborste,balsam, schampo,mustachvax. Hem till en lunchdejt med Elin. Ner till stan för en fika på torgstallet, kolla lite affärer dör att sedan storhandla. och kvällen avslutade jag i tvättstugan och framför spisen. Lagade mat till mamma, pappa och Sebastian.
Mycket trevlig dag. Man hinner mycket de dagar man är ledig och idag har jag verkligen utnyttjat en på ett bra sätt. Sla säta på ett avsnitt av OC nu och sedan somna. Det är en dag i morgon med.

Näsblod..

Vaknade i natt av att jag trodde att jag hade blivit riktigt täppt i ena näsborren. Låg kvar ett bra tag och snörvlade innan jag kände att jag kan inte ligga kvar här för näsan slutar aldrig rinna. Jag säger bara en sak. Tur att jag gjorde det annars hade jag varit helt nerblodad och sängen mer illa däran än vad den redan var. Blod över hela ansiktet och händerna. Den synen vill jag gärna inte se igen. Rädd som man är för blod höll jag på att svimma lite lätt på badrumsgolvet. Har äntligen hämtat mig och det är dags att sminka i ordning sig för ännu en dag på jobbet.
Ha en bra dag!

RSS 2.0