Dan före nyårsafton!

Sitter här dagen före nyårsafton och är en aning förväntasfull över det nya året, men känns som ju mindre förväntningar man har på den nya året ju bättre kommer året att arta sig. Har inga höga förväntningar på nyår heller så det kan inte annat än att bli bra! Väntar med att sumera året som vart tills det är officiellt helt slut. Men kan redan nu säga att jag är nöjd med det, det har hänt en hel del eller väldigt mycket men det som inte dödar dig stärker dig bara. Det enda är väl att året har gått alldeles för fort, har ingen aning om vart det tagit vägen.  vart tog året 2008 vägen? Yeah right dags att blicka frammåt och tänka positivt, gå in i 2009 med nya krafter. haha så klassiskt. Man lovar sig själv ett nytt liv, leva mer hälsosamt, börja träna, gå ner i vikt......... Man håller det kanske i en månad sen är det tråkig vardagsmat som man lägger åt sidan och tar istället till frestelserna. Lätt att falla dit. Har funderat länge nu på nyårslöften om jag ens ska ha något. Kanske vore det bäst att strunta i hela den iden. Mina nyårslöften har bara varit till för att brytas ändå. Men ska nog komma på något lite enklare i år, ett löfte som är svårt att bryta.  Men får nog klura på den ett tag till. man ska ju ändå passa på att leva medans man är ung och dum =P

Idag kom äntligen guitar hero, så förmiddagen gick åt till att spela det med min kära bror. Kom knappt ur pyjamasen innan vi var i full gång och blev sittandes där ett bra tag. Men fick ge mig efter ett tags spelande för det var dags att göra lite nytta hr i livet. Hjälpa mamma här hemma nu när hon gått och blivit sjuk. Handlade även med Linnéa, Stina och Josefine inför morgondagen. Mia hade missuppfattat det hela så hon kom tyärr inte. Vem är så dum så man sätter 4 med beslutsångest att inhandla nyårsmaten? bra fråga. Jag har ju till och med svårt att välja film elr vad jag ska äta till frukost. Okej där överdrev jag men det har varit så illa, har bättrat mig!=)

Får se vart det bär av senare på kvällen. Umgänget har som vanligt delade åsikter så kan bli spännande att se vad som händer. Denna gången tänker jag hålla mig neutral känns som det blir bäst så. Än att komma in med en stark vilja till. Blir nog att gå till kallbadhuset på dagen i morgon, måste ju passa på våra lyxigheter här i stan innan 2008 är slut. Något annat jag bör ha gjort? Det återstå att se. den som lever den får se! Men nu tacakr jag för mig och drar mig tillbaka och kollar på en film medans jag önskar er alla som jag inte träffar ett Gott Nytt år!


!

Nu räcker det!

Nu räcker det! Står inte ut mer, orkar inte mer. Den som påstår att det är kul att ligga hemma och vara sjuk och inte göra någontig måste ha gått miste om det roliga här i livet. Julafton blev som den blev, men tycker ändå att det blev lyckat trotts att jag inte riktigt orkade vara vaken hela dagen, sov bort halva men resterande tid försökte jag vara så social som det går att vara. Juldagen spenderades hos min morbror i Månstad med hans lära familj. Tänkte först vara hemma och vila men fick snällt följa med. Tror inte att jag var till så stort sällskap, låg mest deckad i soffan och sov, men vad tusan jag firade lite jul med dem på mitt egna lilla vis. Annandan kollade jag på lite film fick bli mamma mia, sex and the city och min kära Dagboken! Den som inte sett den har missat ngt. En film värt att kolla på.  Idag känns allt betydligt mycket bättre och jag är fri från feber, endast förkylningen kvar men den kan hålla i sig. Eftersom det inte blev någon utgång på juldagen laddar jag rejält inför nyår, har dock inte bestämmt helt vad jag ska göra ännu men har några lcokande alternativ så får se vad det kan tänkas bli. Beror lite på vilka jag ska fira med och så, folk har en tendes att sprida ut sig över nyår så man får väl välja vart man ska vara.

Det sägs att hoppet är det sista som lämnar människan och förmodligen är det sant. och jag hoppas fortfarande..............
 
...                                


Jul!

Då var det äntligen Jul! Så får önska er en riktigt God jul! och hoppas att ni får en underbar dag. Sitter här och kallsvettas och har feber i väntan på att mormor, morfar, farmor och min storebror ska komma hem så vi får äta. Kan dock inte påstå att jag är särskillt sugen på mat. Men det är bara jul en gång om året så man får väl njuta bäst det går, undrar bara vart julkänslan tagit vägen? Hoppas det styr upp sig under dagen. Hjälpte lite att kolla de sista avsnitten på Mysteriet på Greveholm. Men som sagt God Jul på er alla! Hoppas ni får en toppen dag.


Tisdag 16 December

Tacka vet jag att klippa sig! Det är så fruktansvärt skönt och det var behövligt! Tro mig! Har varit en riktigt skön dag. Egenvård på förmiddagen och sedan Engelska. Redovisade bara om Jane Green sen fick jag bege mig hem. Slog in lite julklappar och höll mamma lite sällskap innan jag skulle åka ner till stan för att sola och träna. Blev spinnig och core med Linda och Jessica. Riktigt jobbigt var det men ska försöka få detta till en vana att alltid träna detta på tisdagar för det är en riktigt skön kombination, plus att man inte tränar allt för sent. I morgon är det läkarn och jag bävar verkligen för det. Hatar allt som har med läkare att göra, får se vad de kommer fram till denna gången! Men nu ska jag fixa i ordning lite innan jag går och lägger mig!
Over and out!


Måndag 15 December

Vi börar närma oss årets slut. Det är inte ens en månad kvar tills nyår och nyårsraketerna ska avfyras och man ska skåla med champange! Tyvärr är december en månad som brukar flyga förbi utan att man ens hinner reagera och knappt hinner med i svängarna.  Men än är det inte nyår tur är väl det för har inte lagt någon större energi på att planera nyår heller, får ta och göra det snart! men orkar inte det, nyår är så himla överskattat så man kanske borde skippa det ett år haha! Först ska jag focusera på jul. Jag erkänner jag är inget stort fan av Jul. Gillar förberedelserna med att baka pepparkakor, lussekatter och julgodis men sälva julen är inte längre ngt speciellt. Det har i och förs ig blivit bättre på senare år när vi inte varit lika många och firat jul, hatar att behöva vara trevlig hela tiden! Men det är bara jul en gång om året och jul är ändå bättre än släktkalas!

Och i dag var det återigen måndag och matte prov! Sista lektionen med Enikö, innan hon blir rektor! =/ Fick tillbaka matteprovet direkt och blev nöjd med resultatet! Marty kom tillbaka. I miss you!  Var den enda lektionen vi hade så satte mig på bussen med Mia hem igen. Då vi letade i hela Ulricehamn efter mysteriet på greveholm utan resultat! Får leta vidare, måste ha den innan jul! Sen åkte jag hem och åt och spenderade en tid med Malin på Onyx för att träna llite grann. Diskuterade lite fram och tillbaka att det är värdelöst att ta viktiga saker över msn och sms. fegt att inte våga säga det face to face men desvärre är det allt för många som inte vågar stå fö de, de säger elr helt enkelt för fega för att säga det i verkligheten! Stå på er. Hur många gånger har man inte fått ett sms där det står att  någon är sur/arg  och vill ta up en sak och sedan försöka reda ut allt över sms. Det är skit svårt att göra det, man misstolkar varandra och allt blir bara ännu krångligare! Not good!
 
Veckan som kommer verkar bli helt okej. I morgon blir det skola och träning med Linda, onsdag läkarn för att kolla min jävla höft som aldrig blir bra! sen fira lite minijul med mammas ena bror innan de åker till Kalmar för att stanna där tills nyår, torsdag julavslutning och utgång med klassen, fredag julbak med Stina och på kvällen funderar ag och Josefine på vad vi kan göra för att vidga våra vyer, vi fick nys om att tranemo har julavslutning på sin skola men verkar dock inte så lockande känns inte som det kommer komma överdrivet mkt folk så vi får kolla vidare. Lördag dag är ännu oplanerad men på kvällen blir det utgång i guess! och söndag klippa och färga mormor och det var den veckan.

Lika bra att ha fullt upp hela tiden så man slipper att tänka för mkt. Klarar inte av att vara ensam och inte göra någonting längre blir ju tokig. Tänker alldeles fö mkt , vänder ut och in på saker och ting. Tänker på vad jag gjorde för fel, vad jag kunde gjort annorlunda, vrf den personen gjorde så, vrf den sa så m,m. Man blir helt enkelt sjuk i huvudet till slut, så lika bra att hålla mig sysselsatt. skjuta undan tankarna en stund, hinner och orkar inte ta itu med dem!

I morgon är det egenvård och äntligen dags för att klippa mig och färga mig. hatar att vara så här varm i tonen, det är inte jag. Så nu får Mia allt lägga i något kallt och bort med det varma. Ska bli så skönt att fräscha upp håret lite innan Jul. Det behövs vill jag lova. Men nu ska jag nog ta och sova!
Over and out!

Lördag 13 December

Denna dagen har flytit på som alla andra dagar. Hade inte bestämt något särskillt idag förutom att åka och äta med ganla Martins Hörna. Hade precis ätit frukost då Linda frågade om jag inte ville fika med henne på stan. Så blev en fika nere på stan köpte de sista julklkapparna, så nu är nästan alla klara, skönt! Sen var det dags för mat hemma, har dock ingen matlust så är mestadels jobbigt att äta. Blir till att åka till Borås snart och äta på Oliven med de goa glada martins hörna gänget! Får se hur kvällen artar sig därefter! i går var det praktik och julmys med efter. Riktigt mysigt. Lite knytkalas. Har hänt mkt i övriga veckan. visning i onsdags, skönt att den är avklarad! Får skriva om det mer sen. Måste kila och dixa det sista innan vi åker.
Over and out!

Måndag 8 December

Måndag och skola och handledarmöte. Jag orkar inte mer, börjar känna mig sjuk och trött som aldrig förr. Hinner inte sitta still är ständigt ngt som ska göras, jag far fram och tillbaka och vet knappt vart jag har mig själv längre. Är helt uppe i allt skolarbete och allt som har med projektet att göra. Så att prata och få ur ngt vettigt ur mig är rätt omöjligt. Kan vänta mig en jul där jag återigen är sjuk, som vanligt. Inget oväntat precis, brukar bli så att när jag slappnar av så blir jag sjuk. Men jag hoppas verkligen inte det.! Orkar inte mer jag ger upp! Något som muntrade upp mig är min och Andreas Thailandresa nästa år över nyår, blir till att boka biljetter när hon kommer hem! Ser fram emot detta, kommer bli oslagbart!
Over and out!

Andra advent

Andra advent och Julen närmar sig mer och mer, har hitills köpt två julklappar inte så dåligt ändå. Broder var hemma på besök i helgen igen! Trevligt, trevligt! I fredags blev det mys framför idol med jossan. Blev att Robin åkte ut som jag tror att alla vet vid detta laget. Var nog lika nervös som dem på resultatet. Klarar inte sånt, blir jättenervös, kan inte sitta still och vill helst inte kolla haha. Men jag lyckades hålla mig och lyssna och se denna gången. Blev lite besviken över resultatet men någon måste ju åka ut. Sen blev det lite plugg på lördagen och Pluto. Hade för en gång skull väldigt kul. Var väldigt mkt roligt folk denna gången och kul att Mia var med! Idag blev det Borås med Mia, Malin och Sebastian för att prova ut kläder till visningen på onsdag. När jag kom hem färgade jag och klippte min granne Emila. Gosch vad stor hon har blivit. Kan sammanfatta helgen som riktigt okej helg! Mycket skratt =)  Men kan även säga som så här efter denna helgen vet jag vilka som är mina vänner och vilka som inte tillhör den kategorin. Ni behöver inte låtsas för det är skit sak samma. Tänker inte ödsla någon tid på er. Väx upp. Önskar ibland att tjejer kunde agera som killar i vissa samanhang och vara ärliga istället för att spela ett jävla spel. Orkar inte bry mig. Blir illamående av bara tanken.
Over and out!

Torsdag 4 December

Hemma efter ett hårt träningspass. Kändes skönt, har inte kunnat träna på hela veckan så vad på tiden. Denna dagen har varit dryg har inte alls varit på humör för skola men allt blev mycket bättre när Emma kom på besök så jag slingade och klippte henne. Sen åkte jag och Mia till stan för att kolla kläder på jc till visningen, not godd for me! Hittade en massa kläder jag skulle vilja ha. Ska inte köpa en massa kläder nu, borde istället köpa julklappar. Men första jul klappen är fixad nu är det bara resterande kvar. I går åkte jag och Mia till jönköping för att åka till bubs men när vi väl kommit dit så hade de inte öppet typiskt. Så vi åkte till A6 för att kolla lite, taken var att jag skulle köpa underkläder. Men efter att ha testat massa olika modeller på bh på hm och inte hittade en enda som passade, tappade jag suget och blev lite smått tjurig. Kan väl skaffa storlekear som man kan ha elr åtminstonde inte trycka i massa stoppning i dm så man kknappt kan ha dem. Får väl lte avidare helt enkelt. Sen åkte vi och fikade hos hennes mormor och morfar. Mia lär synas ialla fall med hennes rosa rattmuff haha. Men som sagt hon fryser ju inte ;) I morgon blir det mys framför idol med Jossan. Får se hur övriga helgen ser ut. Blir inget jobb i alla fall. De behövde ingen hjälp på Vivåga i helgen så blir inget jobb. Måste leta efter ett snart. Kan inte leva på mina besparingar hela livet. dags för lite chill framför tv:n nu känner jag. Men först åka ner och hämta brorsan på stationen! Välkomen hem ifrån Göteborg!
Over and out 

Grattis Mia!

Grattis Mia till körkortet!


Måndag 1 December

Kändes som första dagen efter jullovet idag, men tack och lov var det inte så!  Ännu är det bara 1 December! Tog mig 40 min att gå till bussen idag, kände detta på mig så räknade in detta i min tidsplanering på morgonen. I vanliga fall brkar det ta mig 15min ner till statonen, men idag var jag seg om något.  Hade handledarmöte till projektarbetet direkt på morgonen, kan inte påstå att det gav mig något. Men närvaron är tydligen exta viktig på dessa meningslösa förbannade möten! Sen var det matte med Marty, tror inte vi har haft en seriös mattelektion en enda gång. kan vi vara seriösa tillsammans. Knappast! Slutar alltid att jag bryter ihop i ett skrattanfall som varar lektionen ut. Men Enikö måste tycka om oss för hon säger aldrig till oss, bara beundrar oss för vårt skickliga arbete. Skenet bedrar fröken Enikö! Men det man inte vet har man inte ont av.

Jag säger det rakt ut! Jag hatar allt som har med projektarbete att göra. Jag får spykänsla så fort jag tänker på det och allt är bara kaos och ingen gör någonting. Så idag tog jag och marty saken i egna händer och fixade biljetterna och delade ut afficherna, vilket var på tiden. Hur svårt kan det vara att hjälpa till? Tydligen otroligt svårt eftersom ingen tycks fatta vad ordet ens har för innebörd.

Support sedan. Så blev ingen träning idag för min del. Men Marty jag lovar jag ska ta reda på vem smygbögen kan vara på gymmet ;) blir mitt nästa uppdrag. Måste ju ta reda på vem han är haha. Färgade Alexandra och Sebastian idag inför projektarbetet. Så nu är det färdigt nu är et bara förberedelserna och klippningarna kvar! Fick åka med Malin hem. Mia och Malin i framsätet på Malins mormors lilla bil och vi tre i backsätet som tre packade sillar. Men resan hem var mkt trevlig och slutade med att jag inte ens kom ur blen och blev sittandes på golvet och fick be Mia om hjälp när jag fastnat med jackan. Gudars. har inte skrattat så mycket på länge. Måste ge Malin beröm för hennes snygga parkering tvärs över gatan! ;) Får se hur veckan artar sig.
Lyssnar om och om igen på Rachel Yamagata- Worn me down. Oerhört bra låt, ger mig flashback på Zakynthos, då jag och Mia hade allsång på balkongen till denna låt. Körde den på repeat. tills vi båda kunde den. det var tider!



( Jag vet Mia har lovat att aldrig publicera denna otroligt vackra bild för allmänheten men kunde inte låta bli. Detta var bland de bsäta och roligaste dagarna i hela mitt liv samtidigt som jag måste erkänna har aldrig kännt mig så ful och töntig någon gång. Men det var det värt. Att se ut som amerikanska poliser och göra Zakynthos vägar osäkra var bland det bästa som hänt. Där snackar vi om humör på topp!)

Over and out!

RSS 2.0