1 November

Första dagen på lovet somjag äntligen är ledig och känner mig ledog! =) wieeee vilken lättnad haha. Tänka sig vad man kan bli trött av att bara vara ledig och det är farligt att vara ledig man gör åt en massa pengar men idag har jag klarat mig bra! har hållt mig sysselsatt och ifrån shopping =P Bra taktik.
Idag har jag varit i badhuset med Sara. Vi lekte och hade skoj , men mitt mod svek mig jag dök aldrig i från trean, rädd för att göra magplask haha. Men vi hade skojj trots min feghet för dykningen vid trean, men jag dök utöver det och det känndes precis som när man var liten, hade med sig matsäck och lekte i badhuset haha. Sen gick jag och min bror ner till stan och kollade lite jag skulle bland annat köpa ett par jogginskor men fanns inga i min storlek =/ så jag får leta vidare men sen gick vi och år på torgstallet riktigt gott!
Sen har kvällen bara fortsatt och det är såååå skönt att vara ledig! I morgon väntar det maskerad och vi får se vad jag klär ut mig till men jag ser fram emot det! =)

Over and out

RSS 2.0