Säfsen

Då var det dags. Äntligen åker vi upp till Säfsen. Ska bli mycket spännande och se hur en sådan skolresa kan tänkas bli. Men verkar dock bli lyckat.Börar bra ,bara treor som åker med wieeee!!! Ännu en gång har jag lyckats packa för mycket, det är något som inte är svårt haha. Men bättre att ha med sig för mkt än för lite. Känner att ag måste packa ner det sista innan min skuts kommer och hämtar mig! Men ha en trevlig helg gott folk för det ska jag ha! Snowboard och fest för hela slanten! =) och jag lovar jag ska inte åka sista åket ;). Uppdaterar när jag kommer hem!

Over and Out

28 Januari

Det är nog dags att ta tag i skrivandet igen innan bloggen förfaller. Är ledig idag eller ledig och ledig behöver inte vara i skolan och arbeta utan kan vara hemma. Men blev istället att åka ner till stan med Mia och kolla på lite tatueringar så nu är det väl bara bestämma sig för vad och när man vill göra den. Jag erkänner jag är usel på att ta tag i det där med skolarbetet just nu, finns inget som lockar mig och kommer alltid på en bra ursäkt för mig sälv. Jag ljuger helt enkelt för mig själv för att slippa ångesten haha. Man har sina metoder. Antar att det värsta man kan göra är väl att ljuga för sig sälv för det är inte bara jag som blir drabbad utan alla runt omkring. Men ust nu känns det mer lockande att ligga i soffan och kolla på tv och halvsova.

Men slut med det. Ska dags i väg till läkarn och röntga min jävla höft och hoppas på att de hittar något vilket jag är väldigt tveksam till. Men man ska aldrig säga aldrig.  Sen blir det att åka iväg till Stina och Gratta henne till körkortet som hon fick i går och blir väl lite jobb med kultur och stilhistorian med antar ag så vi kommer en bit på vägen. Sen är det väl dags att åka hem och böra packa, ser verkligen fram emot en toppen helg!





( vill ha sommar nu! )

Later!

Tisdag 20 Januari

Nu är jag verkligen trött och borde verkligen fundera på att sova om jag ska orka med i morgon. Idag hade vi kundpass men min kund kom inte, när jag ringde henne låg hon och sov och hade helt glöt bort tiden. Så gjorde i stort sett ingenting på den lektionen. Sen var det Engelska och hade gjort allt som vi skulle så kändes bra. Har för en gångs skull börjat med allt i tid. Förutom rapporten till projektarbetet. Men i morgon är det resursdag så då har vi en hel dag då vi ska jobba med det. Hoppas att jag kommer en bra bit på vägen.  Blev även träning idag och denna gången med Malin! =) Pratade en del om balen och bestämde at tdet vore kul om vi ifrån Ulricehamn träffades innan plus att det blir nog att vi åker tillsammans. Kommer bli stor slaget. Ser verkligen fram emot våren är mycket kul osm händer. Pratade även om valborg och det verkar bli succe även det. Så har bara en massa att se fra emot.

När jag kom hem undarde mamma om jag skulle följa med dem utomlands en vecka. Vore oerhört skönt + att jag inte behöver betala ett skit! Samtidigt som det blir en vecka då jag verkligen kommer att slappna av plus att det kanske är den sista resan jag gör med familjen på väldigt länge. Men måste fundera på det, beror ju lite på jobb och så. Men det tål att tänkas på. Sen har jag även skickat in anmälan till gesällen. Får se om jag gör den till våren elr väntar till hösten. men nu har jag i alla fall ett tag till att fundera på om jag kan göra den nu. Jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte anmäler mig. Nu har jag i alla fall en chans att fundera lite till. Känns som att om jag bestämmer mig för att ta den så kommer det ta kål på mig, frågan är om det är värt det? Ångest!!!!!!!!


           


Over and out!

Måndag 19 Januari

Måndag, måndag... Återigen en ny vecka och den började bra, jag känner att jag lever i alla fall. Träningsvärk som aldrig förr, alltså gorde gårdagens pass nytta. Helgen är avslutat och kanske bör samanfattas kort. I fredags kom jag hem efter praktiken, trött efter full fart hela dagen. Åt lite god mat tillsammans med familjen för att sedan somna till let's dance. Lördagen börjades med bak, denna gången blev det choclate chip cokies. Måste säga att de blev oerhört goda, men nöjet är betydligt mycket större att baka än att själv äta det. Så jag lämnar över ätandet till de andra. Sen gjorde jag inte så mycket mer, tog det lugnt innan det var dags att göra sig i ordning för utgång med Josefine i borås. Vi hade en jättebra kväll så får tacka för det. När vi kom hem efter 3 på natten var vi hungriga så vi lagade lite mat. Konstigt nog mår man betydligt bättre dagen efter om man ätit något innan man går och lägger sig. Vet inte vem som sa det till mig men har kommit underfund med att det stämmer! Så får tacka för tipset! =)

Söndagen var relativt lugn. jag och Josefine vaknade i hyffsad tid och hon drog iväg sen för att jobba. Så jag tog tag i lite skolarbete och åkte iväg på eftermiddagen för att träna bodypump. Idag var det återigen en ny vecka och återigen skola. Hade bara matte idag så var helt okej. Jag och Martina kan inte låta bli att skratta åt våran nya lärare, han är verkligen den mesigaste läraren jag varit med om. " Prata inte, viska mattematik! " Tack för den. Men kul har vi i alla fall.... När jag kom hem blev det lite mat och engelska innan jag återigen åkte iväg på träning. Bodypump och danceaerobic blev det idag. Så har nog ännu mer träningsvärk att vänta mig.

Veckan är ännu inte bestämt. Blir väl en hel del plugg och träning men kommer säkert in ett och annat. Det återstår att se. Funderar på att lägga mig i sängen och ta tag i klassikern som vi ska läsa....
Over and out!

Fest på ingång!

Sitter här och funderar på om jag ska ta mig en dusch, börja måla naglarna och börja letadet i gaderoben efetr ngt jag kan ha på mig ikväll eller om jag ska ta mig en promenad först. Men det lutar nog åt duschen, lika bra att börja i tid. Man vet aldrig hur lång tid det kan ta. Ikväll blir det först lite förfest i Ulricehamn sen drar de som ska ner till pluto ner dit och vi nadra som ska till Borås tar bussen dit. Sa idag att jag inte sätter min fot på Pluto på länge, får väl se hur länge jag håller det denna gången. Men i kväll ska jag och josefine i alla fall köra gärnet så får vi se vilka andra vi får med oss, om inte annat är vi en oslagbar duo så vi kommer ha kul i vilket fall som helst. Åker ju trots allt dit för att träffa lite folk så vi kommer inte bli ensamma haha..
Later!



Over and out!

15 Januari

Känns alltid så skönt efter man har tränat, eller får väl säga allt som oftast. Vissa gånger har man ont överallt i hela kroppen. Men idag har jag nog lyckats, är bara så där härligt trött i hela kroppen, men gissar på att träningsvärken kommer krypandes i morgon. Denna veckan har det blivit en hel del tränande. Danceaerobic och en stund i gymmet i måndags, spinning och core 06.30 i tisdags och box och egenträning på kvällen, i går var det dock min vilar dag och idag var det bodycomat och egenträning som stod på schemat. I morgon blir det ingen träning men däremot på lördag 09.00 ska jag och Malin på bodypump, ligger ändå bara och sover halva dagen så kan lika väl gå upp och göra lite nytta.

Idag var det inlämningsdatum för Samhällen. Tack och Lov att den skiten är färdig, har varit ett rent helvete emellanåt men nu när man är färdig känns det som en sten har släppts i från axlarna. Det var många sjuka idag och detta berodde antagligen på samhällsinlämningen och dels att vi hade muntligt tal i Svenskan + att lämna in ett PM. Så många var nog sjuka pågrund av det. Känner att det hade varit skönt att vara hemma men samtidigt får man bara en massa släpandes efetr sig och det räcker med det vi har.

I morgon är det praktik så blir nog lugnt på kvällen som det ser ut nu. Mamma har lovat god mat när jag kommer hem så blir väl det jag får se fram emot hela dagen i morgon. I helgen ser det ut som det lutar åt utgång i Borås. Josefine är väldigt sugen av vissa anledningar men tänker inte nämna dessa här. det är upp till henne om hon vill dela med sig =) Så antar att jag gör henne sällskap. Söndagen blir väl bakis dag, slappt antagligen. Kanske eventuellt lite träning beror på hur jag mår haha..
Over and out!

Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

Om och om igen gör han underbara låtar som får fylla ens vardag och alltid är de lika bra. Lars Winnerbäck du fyller min vardag med musik =)

14 Januari

Det fanns en tid då du tyckte att jag var sötas i världen. Då du tittade på mig och sa att jag var det sötaste du hade sett. Men ju mer tiden gick ju mer sjönk jag i dina ögon. Jag vet inte vad jag gjorde eller vad jag sa som fick dig att ta ett steg tillbaka och backa undan. Jag önskar att jag kunde gjort någonting annorlunda men kan inte komma på vad. Men jag tackar för de glädjestunderna jag fick!

Jag och Stina bestämde oss idag för att ta tag i Kultur och stilhistorian så vi satte oss på biblioteket och började sakta men säkert. Vi kom inte särskillt långt men det är i alla fall en början, känns alltid skönt att ha börjat. Då är det lättare att sätta igång igen. Sen åt vi på kina och pratade en massa och konstigt nog så blev ämnet ännu en gång killar. denna gången var det inte jag som hade kill " problem" utan denna gången var det Stina som behövde lätta sitt hjärta. Vi satt där länge och pratade fram och tillbaka men vet inte om vi kom fram till något. Jag berättade själv att jag lever än på de glädjestunder som kärleken gett mig. Man kan leva på det länge. Vi pratade även om varför man inte kan vara vänner efter ett förhållande, klart man kan! Men oftast så går man åt var sitt håll och börjar leva sitt egna liv och till slut pratar man aldrig mer. Jag tycker det är synd att en person bara försvinner så ur ens liv. För vissa personer känner man att man skulle vilja ha kvar som vänner men man orkar inte tjata för jämnan om att man ska försöka träffas. Båda måste känna att man vill fortsätta i vänskap.

I morgon slutar jag 11.50 och får åka med Josefine hem för hon är och hälsar på. Så då får vi prata om helgen hon ville visst ut. Får se hur planerna kommer se ut för helgen!
Over and out

Söndag 11 Januari

Då har det gått ännu en helg och ännu en söndag är avslutat. I fredags var det praktik och när jag kom hem var jag både trött och ledsen så blev väldigt lugnt för min del. I lördags gick jag upp tidigt för att träna och sola väldigt skönt, borde kanske ta mig upp lite tidigare på helgerna och göra lite nytta istället för att liga och dra sig halva dagen och sen inte orka ett skit. Sen när jag kom hem åt jag och så var det dags att ta sig ner till bryggan för att jobba första dagen där. Var skit kul väldigt mycket nytt, är inte van att servera så och ta emt beställningar men gick mycket bra för att vara förta gången. det vsåraste kommer väl bli alla namn på alcoholen men det kommer! Kom hem vid ett ungefär och var rätt trött vid det laget 15 - 01.  Känns skönt att äntligen ha ett extrajobb, jag behöver nämligen pengarna! =) Idag har jag inte gjort så mycket bakat ocjh pluggat och som alla andra söndagar kommer ångesten krypandes. Men det är väl söndagar i ett nöt skal. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen tror jag!


Over and out!

Glad!

Nobodey said it was easy! Det har jag fått känna på de senaste men livet hade varit rätt tråkigt om man inte får kämpa sig igenom det. Men ibland önskar jag att allt var lite minde komplicerat och att det gick lite lättare. Men idag hände en grej som gjorde mig riktigt Glad. Det gjorde min dag. Tack!
Ska ta och göra mig i ordning nu för sängen, är riktigt trött efter första skoldagen, inte van vid att gå upp så här tidigt och sluta då jag gick upp på lovet. Onsdagar kommer bli goa dagar framöver. Antingen lediga eller sluta 11. Kan nog räkna med träningsverk i morgon med, efetr 1h spinning och 1h bodybalance är man rätt trött. Men ska se till att komma i form nu, siktar på beach 09 haha.
Over and out!


Skola i morgon!

Skola i morgon! Känner inte alls för det, kunde haft flera veckor till. Men tyvärr är det bara att gå upp 05.20 i morgon om man nu kommer upp ur sängen. Har blivit dåligt med bloggande på sista tiden men ska försöka på nytt igen. Man brukar ju säga nytt år nya möjligheter och det stämmer väl, dte blir väl samtidigt vad man gör det till.

Helgen var kanon. Åkte först till Jönköping för att fika med familjen när jag sedan kom hem ringde jag spontant till Andrea och frågade om jag inte kunde åka till henne i Sandared och hälsa på. Så där tillbringade jag större delen utav min helg. Vi lagade god mat, kollade på film, pratade och hade allmänt jätte trevligt och jätte mysigt. Var länge sen vi hade en sån helg. Sen på söndagskvällen åkte jag och Stina och kollade på Gällstadrevyn. Var väl kanske inte riktigt våran grej och våran stil utav humor. Men efetrsom Åsa var med så kändes det fel att inte komma och kolla. Skadar ju inte att vidga sina vyer lite. I måndags gjorde jag inte alls mkt sov länge och tog det jätte lugnt. Robin kom sen på kvällen så vi spelade Guitar hero och kollade på film. Längesen jag träffade han med. I dag sov jag ut, sista dagen på lovet så blev väl inte så mkt gjort innan vi åkte till Månstad för att fira min morbror och träffa min lilla going Albin. och nu sitter jag här och har ångest över skolan. Känns inte alls bra att börja i morgon. Men kan nog behöva få lite ordning på min vardag och vända tillbaka på dygnet lite.

Over and out


RSS 2.0