Tired....

Gårdagens jobb börjar kännas i kroppen nu. En full förmiddag/eftermiddag på salongen och sedan en lång kväll på Kallbadhuset. Kroppen är inte skapt för att jobba så, vill man så går allt! Frågan är bara hur länge man kommer orka?
Sitter och lyssnar på P&L spellistan och kan verkligen inte bestämma mig om man ska eller inte ska åka. Allt har sina fördelar och nackdelar. Känns som det kommer bli en hel del utgifter i sommar. Dels P&L och min tatuering och 100 andra saker man vill göra.. Man är tyvärr inte gjord av pengar, synd är det!
Sitter och inväntar min sista kund medans jag klickar hem några saker från hm ihopp om att våren snart vill visa sig. Ikväll kommer pappa på besök och ska lämna av ett olivträd som jag ska smycka ballkongen med. På lördag ska vi åka och kolla på möbler. Så nu är jag i full gång och snart kan jag sitta på min härliga balkong.

Längtan!

Ibland längtar man mer och ibland mindre. Men idag längtar jag mycket efter min underbara vän Mia!

LOVE!


London!

Som jag nämnde i tidigare inlägg är Hotell även bokat till London resan nu. Så nu är allt fixat. Konsertbiljett, flygbiljett och hotell. Resten får vi lösa där nere. Känns bra att ha allt klart. det är iofs långt kvar men innan man vet ordet av det så är vi i mitten av juni och det är bara några dagar kvar tills vi ska åka.
Vi åker den 20 Juni 06.45 från London och kommer hem den 23 Juni 18.45 och ska bosätta oss på New Linden i London. Känns super och jag längtar ännu mer nu när det inte är långt kvar!

Lunch time!

Lunchen är uppäten, papperna inlämnade till revisorn, pengarna insatta, kontoutdraget gjort, ringt de x antal samtal jag skulle, hotell bokat till London och de sista räkningarna betalda och dagen är inte ens slut. Det känns underbart. Sitter och inväntar min nästa kund medans jag sitter och chattar lite med min kära kusin Frida som jag ska besöka i Göteborg på Söndag. Denna veckan är väldigt uppbokad har jag insett, trodde att det skulle bli en utav de lugnare men icke.
Måndagen tvättade jag och städade på morgonen/ förmiddagen. Jobbade sedan 15.00-23.00 på restaurangen. Kom hem gick och lade mig. Upp och jobba på Tisdagen, efter jobbet bar det av hem till mamma och pappa för lite mat och sen ut till Jysk och kolla på möbler till min balkong. Utan resultat. Måste leta vidare någon annanstans för nu närmar sig våren med stormsteg. På kvällen kollade jag på film med X, somnade sent och vaknade trött. Jobb hela Onsdagen. Ner till mormor och morfar på kvällen för kvällsmat, hem till Elin och Emma för filmmys och sen raka vägen hem och somnade på stört i sängen.
Ikväll är det träning som gäller och sen lite mys med X. I morgon är det jobb hela dagen på Salongen och sen ut till restaurangen för ännu mer jobb. Frisörmässa på lördagen och kvällen är ännu inte planerad men det kommer. Söndagen till Göteborg för att träffa Frida.
Jag klagar inte, jag älskar att ha mycket runt omkring mig konstant hela tiden och allt blir 100 gånger lättare när det börjar bli vår! :)

RSS 2.0