Första advent!

Då var det första advent och sista arbetsdagen på Martins Hörna. Kändes verkligen jätte konstigt. Det känns som vi har blivit som en familj där ute och nu ska vi inte jobba mer tillsammans. Det är inte just arbetet i sig som jag kommer sakna utan gemenskapen och närheten med alla, självklart kommer jag sakna stället, kommer bli tomt. Helgen har varit helt okej, har inte mått något vidare. Fredagen var lugn, kollade på idol och åt pizza och var allmänt onyttigt. lördagen jobbade jag och på kvällen följde jag med Maria och company ut på lite festligheter, alltid kul att träffa nytt folk. Sen idag har jag jobbat, sista dagen. Får se hur den kommande veckan kommer att se ut, kommer antagligen ligga begravd under läxor, jag orkar inte mer!

I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

Over and out!


Saknar!Saknar dessa tider! Då livet var betydligt mycket mer smärtfritt och enklare. Till och med mitt hår var relativt långt och vi ska inte prata om Martinas. Saknar detta, dessa goa tider. Men än är det inte försent att ändra på saker! =)

Torsdag 27 november

Får sammanfatta fatten som riktigt lyckad. Hade samhällskunskap och Svenska och sedan slutade ag vid 12.00 mycket skönt. Åkte hem och åt och satte mig och slumrade till för tv:n för att sedan bege mig ner till torgis för att träffa Josefine över en fika. Var sjukt länge sen jag träffade henne så vi hade mycket att ta igen, mycket skvaller blev det. När vi kom in på torgstallet mötets jag av massa välkända ansikten så blev många " hej, hur mår du......" och alla komenterade mina glasögon " Åh har du nya glasögon?" haha nej det har ag inte för hundraede gången, använder dom så sällan därför att ag inte stortrivs i glasögon och föredrar mina linser. Men nu när mina tre sista linser gått sönder får jag vänligt vänta på nya och under tiden använda mina glasögon. En kille komenterade snyggt att jag tycker dina bågar passar dig utmärk, både till din hy, stil och ansikte. Jag och JOsefine bara tittade på varandra och suckade haha. Dålig raggningsreplik, fungerade inget vidare. Sorry bättre lycka nästa gång! Vi satt där i 3h och bara tatade en massa skit, men helt underbart haha. Sen bar det av till LIndex i hopp om att hitta lite underkläder men vi var allt för oseriösa så hittade inga, får bli en annan dag.

Sen var det träning med Malin. Bodycombat stod på schemat.! Blir vad man gör det till och idag gav vi båda 100 % så var helt trötta och svettiga efetråt så var skönt med en svalkande dusch. Har lite ångest över att jag inte kan träna i morgon. Hinner inte det, får ta det på lördag. Måste hålla igång nu när jag väl har fått upp konditionen!

Helgen är ännu inte helt planerad vet bara att ag ska jobba. I morgon är jag helt ensam hemma, mamma och pappa är bortresta och brodern skulle iväg så får se vad jag kan tänkas hitta på =) i morgon är det dags för apu inte så sugen på det just nu men hoppas att ag är mer på det i morgon!
Over and out!

Dags för fika på torgis!

Då har man varit hemma i snart två timmar. Har varit en helt okej dag i skolan i dag, dock lite förvirarnde med vikarie till våran svenska lärare som cylade omkull förra veckan och bröt lårbenshalsen. Så hon öär inte vara tillbaka på ett tag. Nu ska jag dra mig ner på stan och ta en fika med Jossan på torgis! Ska bli riktigt trevligt, var längesen jag träffade henne. Uppdaterar mer ikväll!
Over and out

Självkänsla!

Då var det onsdagskväll igen och i morgon är det torsdag och vi slutar 12! Underbart! Kände att jag behövde lite tid för mig själv idag så eftermiddagen och kvällen har bestått utav att tänka och umgås med mig själv. Kände att jag behövde lite tid för mig själv, man glömmer lätt att ta hand om sig själv när det är mycket runt omkring en. Så jag tog mig en långpromenad, gick och solade och därefter tränade jag. Så nu efteråt känns allt betydligt mycket bättre. Jag vet hur det blir när jag har för mycket runt omkring mig och jag börjar slarva med det ena och det andra då rasar varadgen samman, magen slutar att fungera och allt blir bara mycket, mycket värre. Jag vet att jag borde tänka på att minska ner på mjölken men ska jag vara helt ärlig så har jag helt struntat i att tänka på det och det + att jag ständigt har för höga krav på mig själv, och att jag vill vara alla till lags alla gånger. Så är det när man har en känslig mage som reagerar på minsta lilla. Så nu får det bli skärpning om jag ens ska klara av vardagen men utöver det så är allt kanon. Men det är så mycket som förstörs av en icke fungerande mage. Känns som jag bara klagar haha. Men gudarna ska veta hur det är att ha en mage som är skit! Hade gjort allt för att det skulle kunna gå en dag utan att jag har ont. Men alla har vi ont någonstanns.

Tänkte på en sak när jag var ute och gick att hur många är det inte som har dålig självkänsla och låter andra ta makten i ens liv? Jag ska inte säga att jag är särskillt bra på det, har inte allt för hög självkänsla alla gånger men jag jobbar på det. Man oroar sig allt för ofta om vad andra ska tycka elr tänka.  Skit sak samma vad de tycker om dig, du är som du är och kan inte personen i fråga respektera det är den långt ifrån värd att ens ingå i din vänskapskrets. Man ska bli omtyck för den man är. Att låta andra ta makten är väldigt lätt då du gör saker som du inte alls känner för men gör det bara för att göra andra nöjda. Det hela handlar väl egentligen om att få bekräftelse. En bekräftelse är en biljett på att du blivit sedd. En komentar en uppskattande blick. Du syns för den du är, för hur du ser ut eller för det du gör. Att synas eller bekräftas är att bli godkänd. En känsla av att man betyder något. Att vi får samhörighet och blir godkända i en gemenskap. För många människor är det viktigast att synas. Det blir viktigare än att se till att synas för något som är bra för dem. Att synas för något som de vill vara och som de står för. Konstigt nog är det gruppen/ umgänget som bestämmer vad som är synligt och vad som är berättigat att synas. De kan vara teknik och statusprylar, utseende, många kontakter/ vänner som kan ge dig en biljett till att synas. det är sjukt vad samhället har blivit ytligt. Även om man tänker på att man inte ska bry sig om hur folk ser ut gör man allt för ofta, det även om det är fel. Man ska inte bedömma någon efter utseendet elr statusprylar. Tror det är något vi alla måste jobba med ,att dra ner på våra förutfattade meningar om olika personer. Vi kan hjälpa varandra på traven och höja varandras självkänsla genom att ge varandra komplimanger, behöver inte handla om något stort. kan vara vad som helst. Men det hjälper, det värmer en stund i alla fall. Visa att du bryr dig om dina vänner, vänskap är också något som måste vårdas. Man kan inte tro att vänskap finns där för alltid, om man inte gör någor för att behålla den. Det är som allt annat, den behöver tid och omsorg!
Kände att detta inlägget blev en aning flummigt, men blir lätt så när tankarna är så spridda.
Over and out!

Onsdag 26 November

Ledig idag känns oerhört skönt! Väktes av mamma då hon ville att jag skulle färga hennes hår innan hon skulle till jobbet. Kul säger jag, känns inte överdrivet kul att bli väckt på ett sådant sätt. Sen var det en lugn och skön frukost för att sedan åka och hämta Stina och åka ut till Mia i lilla Götåkra. Där vi har suttit hela förmiddagen och pluggat småföretagande men nu är vi äntligen klara elr klara och klara, nu ska allt sammanställas och renskrivas, kommer bli hur mycket som helst. Men nu är själva grunden klar i alla fall.  Men nu ska jag nog dra mig ner och sola och träna och sen blir det väl plugg igen!
Later
Over and out

Måndag 25 november

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut......


Måndag 24 november

Måndag igen och har vart ett helvete till dag! Har haft sjukt ont imagen från det att jag vaknat tills nu och inte går över. Antar att skiten kommit tillbaka och kommer håla i sig ett bra tag framöver. Bara lära sig handskas med smärtan, det går om man vill. Kändes som ag skulle avlida ett tag på matten idag så fick gå ut en stund och ta lite frisk luft. ag orkar snart inte med detta mer, och aldrig hittar de något fel. Ligger väl i generna. Kom hem från träningen för en stund sen, gick väl sådär men var tvungen att tänka på ngt annat. Pratade lite snabbt med Andrea i kväll och hon sa ngt mycket sant haha. "chocklad kan aldrig vara fel men det kan en kille vara" Mycket sant haha. Så nu blir det lite plugg sen sängen. Övriga veckan är oplanerad men blir en skön vecka. Ledig på onsdag och slutar tidigt på torsdag så blir väl en hel del plugg. Ser ut som skol skidresan blir av, verkar bli ett härligt gäng med nästan bara treor! Snön får gärna vara kvar för min del men verkar dock som det ska bli varmare framåt veckan. Men ag ska hålla tummarna!
Over and out

Söndag 23 November

Då var helgen slut. Hade väl hoppats på en och annan utveckling hos vissa men verkar som jag får lägga ner det nu. Jag orkar inte anstränga mig mer nu när man aldrig får något tillbaka, det krävs att båda kämpar om man ska komma någon vart. Blev utgång igår kväll i alla fall, hade varit mysigt med en filmkväll men får bli en annan gång. Hade riktigt skoj igår kom hem vid 5 imorses så har inte sovit särskillt mycket. Idag har jag och mamma haft en mor och dotter dag och bakat pepparkakor och lussekatter, riktigt mysigt. Kändes som vi behövde detta, göra något annat än att bara gnälla på varandra. Tog även en långpromenad det var så himla skönt, älskar verkligen snön så den får gärna stanna kvar ett bra tag till! Men jag hoppas att förkylningen som jag känner i kroppen bara är pga att jag är trött från gårdagen. Min mobil har fått seriösa dampanfall så nu fungerar den inte alls känns lagom roligt. Så får väl åka och lmna in den i morgon och får stå ut med min gamla så länge. Hatar alla tekniska saker när det inte fungerar! Veckan är ännu oplanerad men hoppas på en och annan trevlighet. Känns som det är en perfekt fika vecka. Får försöka träffa lite folk över en fika elr liknande. Blir väl att träna och plugga så får se hur mkt tid det blir utöver. Men nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar.
Over and out

Lördag 22 november

Blir en snabb sväng till borås så Sebastian kan köpa en ny mobil idag. Hann knappt duscha färdigt så får väl åka halvblöt i håret och helt ofixat till Borås. Men vad gör man inte för sina syskon. Hoppas på att planerna inför kvällen artar sig och att det fixar sig. Något måse man kun kunna hitta på. Alla kan ju inte vara i stockholm elelr jobba.
Over and out

Lördag 22 November

Första morgonen på länge som ga fick sova ut ordentligt, inte för att jag låg och drog mig tills ett men sov till tio och det är väldigt ovanligt numera. Sen åt ag mycket god frukost och åkte med mor och broder för att kolla på nya mobiler. Mamma köpte äntligen en ny så blir väl till att lära henne den, Sebastian hade dock beslutsångest så får väl åka tillbaka och köpa en när han bestämt sig. Min mobli verkar ha fått lite smått damp så får väl se hur det artar sig med den frammåt dagen. Ska laga lite mat nu och en gå ut och gå i det härliga vintervädret! Får se hur dagen blir utöver detta, ännu oplanerat.
Later!
Over an out!

Torsdag 20 november

Snart helg! Har dock inte planerat den. Är ledig så hoppas på ngt kul, dock är det alltid så att när jag är ledig så jobbar alla andra eller ska åka bort. Men något ska jag nog kunna hitta på. Fredagskvällen ser ut att bli lugn i alla fall, lär vara trött efetr APU:n så blir nog att ligga framför tv:n och kolla på idol. Lördagen och söndagen är helr öppna för förslag. Idag har det varit en väldigt dryg dag, inställd sevnska pga att våran lärare cyklat och trillat omkull. Vem är så smart att cykla när det är svinhalt ute och man knappt kan gå? sen var det kundpass, hade en kund i dag resterande tid gjorde jag inte särskillt mycket, tog det väldigt lugnt. Tänkte tränat idag men var hemma vid sex så får bli en annan dag, kanske lördag morgon? en bra start på helgen. I morgon är det APU och är inte als sugen på det, ska ta med morfar direkt på morgonen och klippa han så får skjuts dit i alla fall, funderar på att laga ngt att ha med och äta elr om jag ska ut och äta i morgon? Hinner fundera på det ett tag till, tills naglarna torkat helt. Hemresan var en nära döden upplevelse, åkte hem me Sara och när man åker med henne vet man aldrig riktigt vad som ska hända satt med hjärtat upp i halsgropen ett antal gånger men hem kom jag i alla fall. Bussresan till skolan på torsdagar är alltis lika hemsk pga två killar som pratar engelska som spelar gitarr och sjunger, kan tilllägga att de inte kan spela särskillt bra och de sjunger gräsligt illa. De förstöre låtarna med The killers idag, spelade helt fel ackord och kunde defiitivt inte texten. Plus att det ända de kan säga är fucking så man undrar hur stort deras ordföråd är. Känner att det är ganska bra för mig att öva på mitt tålamod, frustrationen och irritationen bara växer så en vacker dag kommer jag bli väldigt arg. Men jag har länge funderat på om jag ska säga till dom på Svenska eller engelska, vore pinsamt att säga det på engelska och de förstår svenska. Men det får  vi ta den dagen!
Over and out!

Onsdag 19 November

Snart helg idag, så kallad lilllördag! Idag har jag varit så fruktansvärt trött och detta har bidragit till mitt mycket flummiga humör. Hade småförtagande och gjorde klart logga, visitkort kändes bra. sen var det dags för niorna att komma besök så vi skulle hålla oss sysslesatta, jag kände direkt att jag inte var till mkt nytta så Mia fick ta sig itu med mina naglar och måla dem och ge mig handmassage. Mycket skönt, men klantig som jag är ,har jag redan skavt en nagel. Till på köpet lyckades jag få en repa på min klocka som Stina så snällt förklarade för mig att den verkligen inte syns. Men klart att jag ser den när jag ständigt kommer tänka på den. Plus att min thomas sabo berlock tappade en sten så nu är den inne på lagning. Stina bara suckade och sa att jag är en perfektionist haha. Mitt svar var att jag är inte men jag har en tendens till det. Hatar när det är små saker som man egentligen inte ser men som man ändå går och stör sig på, det är värre än stora saker. Så nu får jag väl måla om nageln annars kommer jag gå och tänka på det hela kvällen haha. Sen åkte vi till viskastrand för att trycka affischerna till modevisningen och de blev riktigt snygga så nu ska vi bara sätta upp dem med. Sen var det bara att ta bussen hem för att träna.
Sitter här och har träningsverk både i benen och armarna så jag hoppas att det ger resultat snart. Annars är det seriöst något fel. Har inte ännu planerat helgen, får snart ta tag i det men har inte riktigt haft orken och tiden till det. Men något får det se till att bli. Har trots allt varit lugnt i två helger nu pga jobb. Blir väl en hel del jobb nästa helg med, med städning och så innan ägarbyte. Kommer kännas väldigt konstigt. Men de får jag ta då. Tror att jag ska göra ännu lite mer småföretagande nu för att komma i fas, sne gå och lägga mig. Hoppas på en bra dag i morgon!
Over and out


18 november

Sitter här med ett leénde på läpparna när ag tänker på komentaren Marty skrev till förra inlägget. Då hon ville att jag skulle tänka på matte lektionen igår och det år inte annat än att skratta åt det.  Det var så här Tania satt framför mig och Marty och spelade ätte hög musik. Då frågar killarna snett bakom " vad är det som låter är det eran miniräknare" och Marty bara oh ja vi har riktigt hightec miniräknare haha. Det låter inte alls kul men gud vad vi skrattatde. och när Enikö skulle gå fram till Tania och be henne sänka musiken fick hon näsatan ruska tag i henne för att hon skulle höra! Men snart är det dgs för träning så får väl ta mig något att äta. Grattis Josefine till körkortet! Snart får vi ta våran rountripp i Sverige haha!
Over and out


Måndag 17 november


Life's not what you take
It's not about the promises you make
It's not about the friends you might've made
Or love that is gone

Life is what you give
It's not about the stupid things you did
It's not about the way things could've been
It's about movin' on

It's all about you
So every morning when wake, before the first step that you take
Just think it's all what you make it
And you'll make it through

This life will leave you stressed out, left out with your neck out, ain't nothing changed
It's real life so we deal right but it feels like it's something strange.
We wonderin' the dumbest things and let everything get under our skin
Trouble again, tryin' to impress someone else. It's fucked in the head.
So do you, you'll never make everyone happy. It just won't happen.
At the end of day, when all say is said, you better be ready to go back at'em.
I learn slow, my verse shows my growth, my wisdom.
If you positive, or you negative, it don't make a difference not when you live it.
Cause some of the most successful people on this planet
Will kill themselves for somebody else's like they really couldnt manage.
Then we got bums, alcoholics on the streets
With no stress, no where to rest, no where to dress, no where to sleep.
And they say fuck my morals. I'm drinkin' away my sorrows.
I'm livin' life and I'm happy, I ain't thinking about tomorrow.

Life is what it brings
It's not about cars and fancy things
Or hairsalons and diamond rings
Girls don't lose no sleep

Life is all about the things you'll never figure out
It's all about the people you allow in and the memories that you keep

This here is life so tell me who choses whats wrong and right.
Is it what we see on tv? Get a job, raise a family.
That's how I was raised, how I was brought up
Get a wife, a son and daughter.
That's how I was taught to be proper.
Never thought anyone could get caught up.
And slowly I get up and the fairytale quickly vanished.
Realized that life is a bitch and shit, you gotta be able to stand it.
And you gotta be able to handle it, this stress and the pressure, you channel it..
And you learn to cope at the end of your rope anyway that you can with liquor or dope.
Or work hard, raise your kids. Strip clubs, whatever it is.
Smoke weed, shoot hoops, whatever you find your happiness through.
It's your life. Just make sure you know what you want when you go out and get it
Keep doing this shit for you, not your crew or the dude you're tryna impress, kid.
Life is simple, life is hard and yeah life is fun
So enjoy the things around you before your life is done.

Denna texten säger väldigt mycket! Satt just och lyssnade på denna låten och kom på mig själv med att hålla med. Livet handlar inte om misstagen du gjorde utan det du ger. Livet handlar om vad du tillför, strunt samma vad du gjort för misstag. Vem bryr sig om dom? Inte i längden i alla fall. Alla begår vi våra misstag mer eller mindre. Det handlar om att gå vidare! inte stanna upp och tycka synd om sig själv. De som inte kan förlåta är heller inte värda din tid. Det finns i och för sig en gräns, det kan vara svårt att förlåta allt. Som jag har väldigt svårt att förlåta otrohet och har väldigt svårt att förstå att folk kan skämta undan sådant, okej så länge det inte handlar om mig får de hantera det på sitt sätt. Men frågan är om de skämtar om det för att de ska slippa tänka på det, eller om de inte tar så hårt på det? Jag är kanske för känslig och har svårt att acceptera något sådant, men samtidigt är det upp till var och en att bestämma vart gränsen går. Kan vara svårt att förlåta något sådant men kanske man måste man gå vidare och lämna det bakom sig. Antingen förlåta eller gå åt var sitt håll. Livet är ibland väldigt enkelt, ibalnd svårt och roligt! så njut av sakerna och personerna du har runt omkring dig innan livet är slut!
Over and out

Måndag 17 november

Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit i skolan. Dagen gick rätt segt idag, kändes som en hel evighet. När jag äntligen kom hem var det dags att sätta isg med projektarbetet. Högen med läxor bara växer pch blir större och jag vet knappt inte vart jag ska böja. Känner mig en anighängig, spräng huvudvärk, onti i magen och känner mig en aning febrig så ska nog gå och lägga mig och hoppas att det är över i morgon. Måste planera veckan med, hoppas på ngt kul till helgen! Får se vad det kan tänkas bli. Men nu ska jag ta mig en varm duscj och gå och lägga mig.
Over and out


Söndag 16 november

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut och kan samanfatta allt samman så här: I fredags var det återigen dags för praktik som jag inte alls var särskillt sugen på, Linda kom sen på eftermiddagen så jag färgade och klippte henne så det roade upp stämningen! Sen var det dags att åka hem och tillbringa kvällen framför idol och god mat. I går jobbade jag hela dagen, och den nyblivna ägaren var där och skulle gå bredvid! Kändes mycket konstigt måste jag säga att vara som en mindre chef över henne och säga vad hon skulle göra och så där. Fick ta det ansvaret för Nathalie kände att det var alldeles för jobbigt, känslomässigt. Jag hade inte så ont utav det, stängde av det mesta. Men vissa stunder kändes värre än andra, när hon ifrågasatte precis i detalj vad jag gjorde och varför. Hon har inte med det att göra. det är inte hennes än! Börjar kännas att det lider mot sitt slut, jobbar sista gången den 30 november och det är inte alls långt kvar! Sen på kvällen när jag kom hem hade Sebastian lagat mat till mig, mkt förvånad måste jag säga efetr det var jag otroligt rastlös och hade ingen anin om vad jag skulle hitta på. Det slutade med en filmkväll med Linda. Mycket trevligt! Idag va det jobb på schemat och som tur va kom inte den nyblivna ägaren och hjälpte till var inte alls på humör efter att ha varit uppe till klockan tre i natt för att vara fyllechaffis åt mamma, pappa och bror och hans kompisar. Dagen börja lida mot sitt slut och jag blir allt mer övettrött och allt mer flummig så snart dags att gå och lägga sig!
det verkar som det är en kärleks influens på gång igen! det gör mig bara glad. Är glada för alla vänners skull som verkar hitta någon. Hade ett långt samtal med Andrea om våran situation till det hela och vet inte om någon utav oss blev särskillt mycket klokare haha. Vi var allt för trötta för det. Men det jag tror vi kom fram till var att jon ska släppa taget inte fundera och spekulera i så mycket vad som kommer hända och så vidare. Jag skulle nog mer försöka att minska på utrymmet som en viss person tycks ha skapat hos mig. Känns inte bra att en person ska ta sån stor plats, som absolut inte är värd den! Men det är svårt att släppa taget och jag vill inte falla tillbaka igen så det gäller att hålla sig uppe på marken och än så länge tycks det fungera alldeles utmärkt! Och jag hoppas på att den kommande veckan bjuder på en massa trevligheter!
Over and out!

13 november

Då är det fredag i morgon igen! vart tar veckorna vägen? Idag har det varit en lugn dag, varit iskolan åkte hem och åt och åkte sen iväg och tränade en stund för mig själv. Mycket skönt! Är mycket glad idag och nöjd med min tillvaro, kanske är det alla andra som gör mig glad? Vem vet, orkar inte skriva mkt mer men lovar att ska bli ändring på det igen! I morgon blir det lugn kväll med att titta på idol, i helgen blir det jobb och på lördagskvällen hoppas jag på någon form utav sysselsättning får se vad det kan tänkas bli! Nu ska jag dra mig tillbaka och sova tror jag är oerhört trött.
Over and out

11 november

Då var man hemma igen! Varit en lång dag i skolan. Åkte hemifrån vid halv su och hemma vid efter åtta. Det är långa dagar men vad gör man inte för sitt proektarbete? Blev ingen träning idag, kändes lite smått surt men får ta igen det i morgon då det blir styrketräning med Linda! dagen har varit nästintill händelselös, börade dagen med att färga en söt liten tant och föna och fixa till henne, sen var det negelska på schemat då vi fick göra gamla nationellaprov vilket inte gick ättebra idag pga att ag hade svårt att koncentrera mig av olika orsaker! Sen färgade ag alexandra inför proektarbetet . det var min dag! Har brist på inspiration idag, är på tok för rött för att göra ett bättre blogg inlägg än detta. Alexadra fick se hur v¨åran vardag ser ut, ett liv i ständig stress särskillt till bussen, när var senast man gick till bussen för att inte missa den+ Lite surt att sitta i borås en timma bara för att man missade bussen precis! men nu ska ag ta mig en dusch och gå och lägga mig!
Over and out!

Nystart!

I skolan är det inte vid nyår det nya året utan vid skolans start! Då tar man chansen att göra förändringar, man hoppas på att denna terminen kommer att bli den bästa någonsin. Det är då man kan se tillbaka på det gågna året och se vilka förändringar man vill göra , blev nyårslöftena som du tänkt dig? knappast, nyårslöften är sällan löften man håller pga att man ställer allt för höga krav på sig själv! Hösten är en optimal nystart i livet och dels i gaderoben. Det är då man kan ta chansen att förfina sin sil eller helt byta stil. Vi tjejer har en särskilld kärlek till nystarter av alla de slag. De kan vara starta ett nyttigt liv, börja om efter ett förhållande, ta tag i sig själv allt från himmel och jord! Vi är fantasyiskt bra på att tänka ut hur vi vill ha det, vara och se ut från och med nu, i morgon eller nästa vecka! Men gör dig själv en tjänst! Nästa gång du ska göra en nystart fyll inte nystarten med en massa måsten och borden! Din nystart ska vara fylld av förväntan och laddning inte tio extra saker att göra på listan. Jag är en mästare på att nystarter i mitt liv men sällan fullbordar jag dem, därför attj jag tröttnar efter ett tag, jag orkar till slut inte mer. Men denna gången tycks det gå vägen, jag tränar fortfarande och har hittat det roliga med träning. Det är inte lika jobbigt längre att träna snarare ren avkoppling och då måste jag säga att jag tycker att jag är i rätt riktining.
Idag var det skola vilket innebar matte C som stod på schemat! Vi var två klasser idag vilket innebar kaos, ingen lyssnade och ljudnivån var alldeles för hög för att jag skulle koncentrera mig. jag och Marty bara satt där och tittade på varandra och suckade emellan åt, vi var helt slut efter det passet. 9.30-12.30 matte är alldeles för länge! Men vi kämpar på! Sen var det utvecklingssamtal som inte gav mig någonting, de säger bara samma sak varje gång och har aldrig något att klaga på. i och för sig är det bra men rätt kiligt att stanna kvar i skolan för att ha utvecklingssamtal i knappt 5 min och inte få ut ngt utav det. sen var det träning med kära Malin! mkt trevligt. Vi tränade hårt idag så sitter  här och är riktigt härligt trött i hela kroppen. Ska nog ta och titta lite på tv och sen gå och lägga mig tror jag!
Over and out!

Lycka?

Vad är lycka för dig? var en fråga jag fick idag och jag blev helt ställd. Hade ingen aning vad jag skulle svara på den. Det hade varit enklare att fråga när hade du en lycklig stund senast. Då kommer minnena upp då jag tog körkort, var på zakynthos när jag kände suget i bröstet efter att ha fått ett kärleks sms. Alla söker vi efter lycka på ett eller annat sätt, alla söker vi efter ett lyckorecept. För det första gäller det att veta vad lycka är. Är det att vara tillfreds elr vad är det? För mig handlar det mer om att jag för tillfället känner att jag skulle inte vilja göra något annat någon annanstanns med någon annan i hela världen. Och vägen dit är väldigt olika för oss alla.
Något som folk ofta förknippar med lycka är kärlek men jag vill inte påstå att det är en given lyckonyckel! Jag ska inte säga annat att inget slår ett lyckligt kärleksförhållande, men allt för många lever i relationer som gör dem mer ledsna än levande. Som lycklig singel är det väldigt lätt att klanka ner på andras halolyckliga förhållanden och säga att du ska göra si och så! Man glömmer fort hur sjukt svårt det är när man är mitt uppe i det, det är då svårt att inse att man kanske skulle må betydligt mycket bättre utan sin pojkvän. det är alltid något som gör att man stannar kvar in i det sista!
Gränsen mellan att vara kär eller inte kär är betydligt mycket luddigare än vad man tror och vad många påstår! Hur vet man egentligen att man är kär, elr om man bara är väldigt intresserad? För det finns otroligt många känslor som man kan förknippa med kärlek som tex medlidande, svartsjuka, beroende, rädsla för ensamheten. Nästa gång jag blir tillsammans med någon ska jag komma ihåg vad en en gång sa till mig: " Jag vill vara ihop med någon som förhöjer mitt liv och gör mig till en bättre människa" Hitta en människa som tycker om en precis som man är, som inte vill ändra på dig! Det är ju bara att acceptera att så här är jag och finns inte så mkt mer jag kan göra åt saken! Men kom ihåg. Kärlek är till för att göra dig bättre än vad du var. Lyckligare!Over and out!

Godmorgon!

Godmorgon! Då var det dags. Snart bär det av till Borås för att göra deltidsprovetinför gesällen. är lite smått nervös, känns som jag inte pluggat tillräckligt! Men man får hoppas att de kunskaperna man redan har räcker. det finns inte så mycket mer jag kan göra åt saken just nu mer än att ge järnet! Ska bli skönt när allt detta är över, fast det är väl långt ifrån över. Sen måste man börja öva på det praktiska. Men det får jag ta tag senare! Nu måste jag fixa det sista sen ska jag åka upp och plocka upp Emma på vägen. Konstigt nog är bilen knappt full dit men nästintill överfull hem! Mysko haha. Ha en bra dag!
Over and out!

Lördag 8/11

Då var det lördagskväll och jag sitetr och pluggar järnet inför morgondagen! Kände att det var dags för an paus, innan jag rör ihop allt jag matat in i huvudet. Förväntade mig att det skulle bli relativt lugn dag idag på jobbet men jag visade mig ha helt fel. Det blev jättemycket folk så vi fick jobba järnet, vi hade turen med oss att pappa kom ut en stund och hjälpte oss, tanken var inte att han skulle behöva rycka in och jobba för han skulle bara ut och prata med några som var intresserade utav att köpa Martins Hörna! Men hans hjälp behövdes. det var en mycket stressig dag så man var lite lätt omtumlad när dagen var slut. När jag ääntligen skulle åka hem, hitatde jag inte mina bilnycklar. Hittade dom verkligen ingenstanns inte under bänken i köket på jobbet där jag var 200% säker på tat jag hade lagt dem, inte i jackan och inte i väskan. ajg tänkte inte nu igen Elin! " nu får du fan ta och ge dig" Lite smått panik fick jag där, nycklar, mobiler och bankomatkort är sådanna saker som är väldigt jobbiga att tappa bot och jag lyckas rätt ofta så hade inte förvånat mig om det var jag denna gången igen som hade slarvat bort dem! Men tanken slog mig pappa var ju här och lade nycklarna på samma ställe som mig så chansen finn ju att han tog min nyckel också. Så jag ringde hem och frågade och givetvis var det så. Ibland undar jag om pappa är nere på jorden, han åker ifrån sin plånbok, mobil och allt på jobbet han är helt vimsig och nu tar han min bilnyckel. va tusan! så där stod jag helt ensam i Gällstad när alla hade gått hem utan bilnyckel väntandes på pappa som inte kunde komma just då. Så fick tillbringa en tid ute på Martins Hörna en väldigt öde lördagskväll! Men hade lite saker att göra, förberedde lite för dem i morgonbitti så de slipper göra allt då! Men jag undrar hur lyckas han, gång på gång! haha
Så jag kan inte påstå att jag hade humöret uppe när jag kom hem, dels var jag tjurig för pappa hade tagit bilnycklarna så jag fick vänta helt ensam ute i Gällstad och dels för att café och restaurang yrket är så jävla otaksamt! Och folk som inte plockar av efter sig fast de ser att vi sliter häcken av oss, jag fattar verkligen inte det! Den som tror att det är mysigt att jobba i café, att man bakar hela dagarna kan ta sig en funderare! allt för och efterarbete all disk! Det är så mycket mer! Men blir väl en yrkesskada antar jag, folk som inte jobar med de ser inte det på samma sätt som jag gör!
Sen var det bara till att börja plugga, det var svårt att stanna hemma ikväll hade gärna velat hänga på Linda och company men får bli en annan helg! måste vila upp mig känner jag! För i morgon smäller det, då får det bära eller brista. Sen blir det modevisning på tingsholm, hoppas vi slutar i någorlunda tid så vi hinner hem till 18.00.

!
(dessa härliga tjejer roade mig på jobbet idag!)

Over and out!

Återigen helg

Ännu en helg! Väldigt skönt! Blir lugn fast ändå inte lugn. Idag hade jag praktik och dagen gick riktigt fort hade något att gör hela dagen så hann inte tänka så mkt innan jag skulle gå hem. Fick en god nyhet, den 29 november börjar jag jobba på Vivåga! Slipper jag tänka på vad jag ska göra efter skolan. Blir till att jobba ett år och tjäna pengar sen ut och resa!Tog även beslutet att ta gesällen direkt feter skolan så jag har en tuff vår att vänta mig framöver. Men det kn det vara värt! Var på Bio med Mia idag och såg " Mamma  MIa" rikitgt bra film faktiskt. En må bra film! Så jag sammanfattar dagen som en riktigt bra dag! I morgon blir det jobb och sen plugg så inget festande för min del. Får tas en annan gång, denna helgen hinns det inte med.
Over and out!

Torsdag 6 november

Hade just ett seriöst samtal med modern min, hon börjar bli lite smått orolig över mitt tränande. Hon tycker jag tränar alldeles för mkt och börjar bli mindre. Tror hon är mest rädd för att balklänningen ska vara alldeles för stor men den går att sy in. Jag mår ju bra och trivs med att ha det osm jag har så varför klaga. Jag lugnade henne med att jag aldrig kommer komma ner i de 45 kg som jag vägde i slutet av nian. Känns lite läskigt att det har hänt så mkt på bara ngt år. Men samtidigt så var det bra för mig att gå upp några kilo för jag var verkligen inte stor, men det konstiga var att jag åt dubbelt så mkt som jag äter nu men blev aldrig större. Det måste vara så att det kommit på senare dar. Kan inte direkt påstå att jag blivit någon träningsnarkoman men kanske början till det men va fan! Då har jag något att syselsätta mig med pls att jag håller mig i form men framförallt kommer i form!
Mia ringde nyss och vi bestämde oss för att gå på bio i morgon efter praktiken. Sen var Christian hemma så vi ska nog täffa han och några kompisar till han. Ska bli riktigt nice faktiskt! Så i morgon blir det ingen träning om jag inte går upp tidigt för att gå ner innan jag börjar praktiken, mkt möjligt får se hur jag känner för det då! Men nu ska jag nog gå och fixa lite mat tills i morgon så jag slipper äta ute, jobbigt att behöva tänka på vad man äter hela tiden. Inte pågrund av att jag inte vill äta fett och sådant pågrund av min vikt men min mage har börjat cp:a sig igen och gör fruktansvärt ont emellanåt så får väl strunta i mjölken ett tag igen! alltid lika tufft men vet själv att jag mår bäst utan. Är riktigt nöjd med dagens instas faktiskt. Började dagen med samhäll och därefter samhäll sne kundpass då jag permanentade mamma! Hon blev rktigt söt faktiskt haha! =)
Såg att Marty har lagt ut en mycket förskräklig bild på mig på facebook, hade totalt glömt bort den. Men tydligen inte Marty. Haha. fattar inte att Mia lyckades få mitt hår att stå rakt ut i flätor sådär, men tydligen så. Marty jag ska nog ge igen på ngt
sätt haha! Men får väl bjuda på den bilden!( Gosh! såg man verkligen ut så haha! )
Over and out

Blev träning trots allt

Det får bli bodycombat med Malin ändå. Trots att jag duschat fö drygt en halvtimma och inte är helt sugen på det. Men är väl inte för svår att övertala och var ett tag sen jag tränade med Malin. Får väl passa på när hon är hemme i Ulricehamn! Kan ju ta chansen att duscha bort mittbenan jag så fint skapade innan. Insåg dock att det var inte alls jag haha. men testar man får man aldrig veta. Pluggandet får väl väntat ills senare elr på bättre tider. Känner att jag hade ändå inte gjort någon nytta här hemma, med Sebastian spelandes på gitarr så det skräller i hela huset kan man inte bli mer än irriterad så åker och tar ut lite ilska och irritationer! kan behövas haha.
LaterSvårt val

Sitter här och funderr om jag ska steget till att börja plugga eller om jag ska åka ner för att träna. Svårt val. Har ändå tränat 3 gånger denna veckan så kanske vore skönt med en ledig kväll. men samtidigt skönt att träna av sig lite. Får se vad som händer ska nog ta mig en bit mat så får jag se om jag kan göra ett bättre val på full mage!
Later
Over and out

Trött som få

Idag är jag verkligen trött som få. Trött i huvudet och trött i hela kroppen. Var inte alls sugen på att gå upp i morses hade hellre legat i min varma säng, jag tycker inte om när det blir så här kallt. Fryser verkligen 24/7. Måste komma på ett bra sätt att hålla mig varm på. Sen fick jag skjuts av pappa till bussen tur var det för det var svinhalt. Väl framme i borås mötte vi hur mkt folk som helst som strömmade fram vid resecentrum, vad tusan gjorde allt det folket där. Var världens folksamling, måste varit massa nior som skulle besöka de olika skolorna i borås. Sen väntade företagsekonomi, lärde oss hur man gör en faktura, hur man ska marknadsföra sig själv m,m. Slutade vid 11 så det var skönt så det var bara hem och äta och börja pluggandet. Men nu är halva engelskaboken läst i alla fall och börjat på terminologin så känner att jag är i någorlunda fas. Nu är det bara småföretagandet och projektarbetet kvar som jag måste börja ta tag i. Men det är så drygt! Sen bar det av till onyx för att styrketräna lite med Linda. Hon är minsann ett mycket trevligt sällskap. Känns oerhört bra att ha tagit upp kontakten med de här hemma igen. Hade en svacka där ett tag då jag knappt umgicks med de alls. Men efter sommarens grillkvällar och fester så har jag lykats binda kontakten med de igen. det betyder så otroligt mycket att ha de personer som jag har här hemma och inte bara ha en massa nya människor. De här hemma har jag ändå växt upp tillsammans med, de känner mig och har delvis växt upp med mig.Borde nog slå Andrea en pling, känner att jag skulle vilja prata av mig lite. Hon har alltid svaret på allt och känner mig utan och innan, rätt häftigt. Hon känner mig bättre än vad jag känner mig själv och tvärt om. She is my other half! Inte så konstigt vi har växt upp tillsammans och delat allt, vi är mer som sytrar än kompisar. Känns skönt att ha en sådan person. Någon som alltid finns där! Även om vi inte träffas och pratar allt för ofta så finns hon alltid där! Elr så tar jag det i morgon för jag vet vad jag har att vänta mig över 1h i telefon och min hjärna klarar nog inte riktigt det just nu. Den är ur funktion. Men i morgon blir det lång dag i skolan sen hem och äta och vidare och träna. Helgen ser ut att bli lugn. Jobba på lördag och Mini gesäll på söndag sedan modevisning på tingsholm. Kan behöva en vit helg känner jag!
Over and out


Återigen dags för plugga

Då var man hemma igen, får bli lite pluggande innan jag åker och tränar. Känns väldigt avlägset att dra igång med pluggandet nu, men lika bra att få det gjort så man kan få en lugn kväll framför tv:n ikväll. Har ändrat min uppfattning om våran lärare ännu än gång och bestämt mig för att ge henne en chans till ,hon är nog inte så körd som jag påstått tidigare gånger. Börjar närma sig söndag nu och terminologi prov, känner att jag måste börja öva så jag klarar själva teoridelen till gesällprovet. Vore skönt att få det avklarat.
Later!Over and out!

Tisdags kväll

Dags för att dra mig tillbaka nu känner jag. Är helt trött i kroppen efter dagens träningspass och örat helt varmt efter 2h telefonsamtal. Träningen gick mkt galant idag, började med spinning och asvlutade sen i gymmet med trevligt sällskap som Linda! ser redan fram emot morgondagens träningspass, då med Linda också. Vi hade en hel del att prata om i dag, helgens händelser alltid lika kul att prata om det efteråt haha. Sen var det en lättnad att höra att Mia mår betydligt mycket bättre, tycker inte om när andra mår dåligt för de få mig att må minst lika dåligt. Men hon är stark så hon klarar det. Man är starkare än vad man tror när man väl behöver det! det har jag fått visa prov på flera gånger och det stämmer alltid! och kom ihåg man kan inte göra mer än sitt bästa och det är huvudsaken. Vi är dom vi är!
Over and out!

Jag ger upp!

Nu ger jag snart upp har suttit här i över 2 timmar med småföretagande och håller på fortfarande. Tanken är att jag ska samanställa en ankät som vi gått ut och frågat på stan, men eftersom alla har svarat olika känns det som det blir mer än 100 olika svar. Och jag och excel är inte helt överenns heller så det får gå lite som det går. Hade hellre tagit en fika på torgstallet! Men nu är det gjort i alla fall. Idag har det varit halt ute, kom knappt upp för backen i morses till bussen. Gick tre steg frammåt och kanade två så steg sin lilla tid haha. och när jag sluatat och kommit hem till Ulricehamn trillade jag lite lätt och slog i höften och svanskotan så nu mår jag prima. Not! Men ska ända fösröka träna lite ikväll, fördriva lite tid! Blir så fruktansvärt rastlös annars.så får fortsätta och göra klart detta och åka iväg och träna om drygt 1h.
Mia jag lider med dig, jag vet hur det känns! Det är inte kul men du klarar det jag lovar!
Later!
Over and out!

Måndag 3 november

Vissa människor förvånar mig alltid. Kanske är det positivt men i vissa falll negativt! Vissa människor har en förmåga att försvinna under jorden  för ett tag för att sedan ploppa upp i ens liv återigen, man blir lite smått förvirrad. Det är lite smått förvirrande att först känna saknad av en person och att det hinner gå så lågnt så man knappt tänker på det längre och när man till slut lagt det åt sidan för att inte lägga ner mer energi så hör de av sig igen. Vistt det är jätte trevligt att ta upp kontakten igen, men man kanske ska försöka hålla den också. Mysko, har aldrig riktigt förstått mig på det där, fast har kommit på mig själv när jag nu istter här och funderar att jag har nog gjort det någon gång jag med. Man blir på något sätt glad över att personen i fråga äntligen hör av sig, alltid blir man lika glad över ett oväntat sms elr oväntat samtal! Så tänk på det, gör någon glad genom att ringa elr skicka ett sms alltid uppskattat! Malins pojkvän har en förmåga att skicka hur långa sms som helt och altid är de roligt skrivna. Hur orkar människan. Skriva ett sms elr rättare sagt ett sms som inehåller hela 6st! det är inte illa. han lägegr verligen ner tid och ork på det där haha. det är beundransvärt! Blev ingen bodybalance, fick räcka med dance aerobic och lite tid på gymmet, gosch vad jobbigt det var idag, ny koreografi och allt men det märks att det gör skillnad. Från att ha noll koll på min kordination börjar jag faktiskt få koll på det där. Kommer aldrig glömma provveckan på onyx, första gången jag och Malin skulle testa step. Jag har nog aldrig skarttat så mkt i hela mitt liv, vilken vurpa jag fick till, brädan for åt ena hållet och benen till brädan åt andra hållet och jag pladask frammåt. Inte illa, självklart stannade hon musiken och frågade hur dt gick inte lite pinsamt och det värsta var att det hände inte en gång utan två haha. Men det är lite likt mig, klumpig som få. Men börjar få koll på det nu!,
Första dagen efter lovet helt lut är jag. Matte C i början av dagen ingen höjdare. Men jag fick VG på matte provet mycket stolt men nu börjas det på ett nytt kapitel, jag ger upp orkar inte sitta med matten mer nu bara massa derivata hit och derivata dit och x och y. Blir helt snurrig i huvudet. Dags för en paus känner jag. Men utan Marty hade Matte C varit omöjligt fruktansvärt men hon lyckas få mig på bättre humör. Vi är allt ett bra team hon och jag!
Over and out

Måndag 3 november

Sitter här och små pratar med Malin och tillsmammans försöker vi komma på hur vi ska fördriva kvällen som väntar oss. Malin är äckligt sugen på att se Elfsborg- Halmstad idag och jag hade det inte varit för att det är så kallt ute och jag inte är helt frisk så hade jag hängt på, Men i stället blir det dance aerobic och bodybalance ikväll. Vi måste ta tag i våra liv haha. Med tanke på vad man stoppar i sig. Men som jag sa till Malin så lever man bara en gång så man får väl leva därefter!
Later!
Over and out

That's life!

Ännu en helg har paserat! Helgen kan sammanfattas som helt okej. Var på maskerad i går hos Julia, får tacka för en mycket trevlig kväll. Sedan drog vi ner till Pluto där ag återigen inte fick visa mitt leg, denna gången blev jag inte arg för detta haha slapp betala inträdet med så det kändes bra. Det är inte riktigt värt att betala 100 spänn för att gå in på halvtaskiga Pluto. Men som sagt får man gå in gratis så tackar man inte nej. Idag mådde jag dock inte lika bra. Mår verkligen skit. Söndagar är bara fyllda med ångest och slutar alltid med att man mår dåligt haha. Men får väl tänka som så att jag hade ju kul i går i alla fall. Jag önskar ibland att jag kunde vrida tillbaka klockan och göra om vissa saker till det bättre. Men livet blir inte mycket bättre än vad man gör så det är väl bara att acceptera att det som hänt och händer kan man faktiskt inte göra något åt. Ingen är perfekt, det ska gudarna veta. Jag är alldeles för bra på att hitta fel hos mig själv och andra. Kanske borde lära mig att blunda för det ibland och helt enkelt lära mig leva med det. Sänka kraven. Men det är verkligen inte lätt. Jag ska lära mig att ge andra en chans och mig själv en chans, släppa dem lite närmare inpå mig. Känns som jag på sistonde byggt upp ett skydd för att skydda mig själv från att bli sårad. Men jag jobbar på det, det är svårt att lita på folk för jag har varit med om för många gånger då det visat sig att personen i fråga är helt annorlunda än vad jag trodde och ljuger en rakt upp i ansiktet. Falskhet är bland det värsta som finns, att ljuga mig rakt upp i ansiktet är som att ge mig en spark i magen. Att ljuga och undvika mig för att inte såra mig är värre än att tala sanning och säga som det är. På ett eller annat sätt. Ärlighet varar helt enkelt längst! Låter som jag hat världens kärleksproblem men så är inte fallet även om det stämemr oerhört bra in på det och man kan reflektera tillbaka på det.
Det märks att storebror varit hemma i helgen. Fullt hus igen. Fredrik kom hem i fredags för att komma bort i från göteborg ett tag och bara vara hemma och ta det lugnt. vet inte om man kan kalla det att ta det lugnt när man sitter och skrivet tenta men, men. Han är otrolig på att aldrig vilja ge sig i en disskussion och ska alltid ha sista ordet och alltid veta rätt. Okej jag är väldigt envis men han slår allt, spelar ingen roll om jag vet till 100% säkert att jag har rätt så ska han ändå ha rätt. så det har varit några heta diskussioner denna helgen. Men det kan behöva för att få igång hjärnan lite.
Pappa och Nathalie ska sälja Martins Höra. Nathalie kände att det var alldeles för mycket jobb och ansvar för henne och att hon vill ha ett helt vanligt jobb och pappa kände att det inte är riktigt rätt att vara där ute. Man vet aldrig om det ska komma 40 elr 120 lunchgäster därför är det svårt att veta hur mycket mat man ska laga och hur mycket man ska förbereda. Så stämningen är lite låg här hemma. Men känns ändå rätt på ngt sätt, klart jag kommer sakna Martins Höran och gänget därute men finns inget som säger att vi inte kommer träffas! det här är nog bäst för pappa, vill inte att det ska bli som förra gången då det knappt kändes som man hade en pappa, bara för att han la ner hela sin själv i arbetet. det börjar bli likadant denna gången, men jag är uppvuxen med en pappa som jämnt jobbade och en mamma som försökte få allt att fungera. Men det behövs en förändring, han kommer snart gå i väggen annars! Jag hoppas att allt öser sig till det bästa.
Veckan kommer se ut som så att det blir mycket plugg och träning sen till helgen jobbar jag och på söndag är det mini gesäll och modevisning på tingsholm på kvällen. Så det är väl planerna för den kommande veckan! Nu ska jag gå och duscha och sätta mig tillrätta framför tv en stund.
Over and outRSS 2.0