Återigen måndag

Jag skulle vilja stanna upp tiden, ha fler timmar på dygnet och kunna njuta ännu mer. Dagarna bara rusar iväg och det känns som man inte hinner någonting. Idag har jag varit med mamma i Dalsjöfors och kollat i lite mysiga butiker. Det fick följa med mig ett och annat hem som jag pryder min lägenhet med. För varje dag som går så känner jag mig bara mer och mer hemma här. Jag och mamma pratade om hur det är att flytta ihop med någon och konstaterade att det ofta blir en krock då man har två helt olika stilar. Vem är det som bestämmer hur det ska se ut? vems stil väljer man? Det handlar om att kompromissa kanske handlar det om att hitta en snygg mellanstil som båda kan känna sig hemma och bekväma med. Än är det inget som är aktuellt och det tackar jag gudarna för! Jag trivs bra att bo själv, få gå upp när jag vill, äta när jag vill, städa när jag vill ha. Framförallt ha allt i den ordningen jag vill ha!
Nu ska jag snart iväg och träna och sen blir det film hos Mr X. Ha en trevlig kväll!

Icke!

Har laddat nu i evigheter känns det som för att ta steget att klippa lugg. Gick till salongen i hopp om att maggan skulle ha en lucka för att hinna lägga i lite färg och klippa lugg på mig men icke. Blev en kort promenad för min del istället  och sedan hem igen för att betala räkningarna. När man var liten så var det enda man önskade att bli vuxen (stor) men då visste man inte innerbörden utav det. Att det innefattade tvätta, handla, laga mat, betala räkningar.....  Vad man än gör så kostar det, allt i denna värld kostar. Hur du än gör så kommer du aldrig undan det. Jag skulle vilja ha en mega lön så jag kunde spendera pengarna på precis vad jag ville. Se mitt sparkonto öka i rasande takt. En stor öppen lägenhet med en mega terass som man kan avnjuta en kall öl på somrarna. Men jag är nöjd med det jag har. Jag har vänner och familj som jag älskar, ett jobb som jag trivs med en lägenhet som jag börjar trivas allt mer i. Tak över huvudet,mat för dagen . Vad mer kan man begära?
Idag är jag ledig och ska spendera dagen med mamma. Vi ska åka bland annat ut till dalsjöfors och kolla in lite småbutiker. Kanske följer med ett och annat smått och gott idag. Jag och mamma är ju lite smått beroende på små grejer och inredning! :)
Ska försöka hinna med en fika hos mormor och morfar med. Var ett tag sedan sist och kanske ett träningspass på kvällen. Älskar mina lediga måndagar särskillt de dagar man är effektiv!

Underbart!

Jag lovar jag äter inte pasta och ost och skinksås varje dag men som alltid är ursäkten jag har inte haft tid. 5min varje dag, ja Mia jag vet det är inte mycket men de 5 min som krävs finns inte alltid. Det handlar om att prioritera och som ni märker är inte det min starka sida att prioritera bloggen.
Helgen är förbi och jag ligger i sängen med ett leénde på läpparna och pratar med Mia och Sara på skype. Fredagen var det jobb hela dagen dels på salongen och sen ute på resaturangen. 5 rätters italiensk meny stod på menyn. Kände mig aningens osäker och förvirrad och kände att jag ljög alldeles för mycket den kvällen. Eftersom jag inte kunde menyn och vinerna och man inte vill visa sina svaga sidor ljög jag ihop lite saker för att det skulle låta bra. Vad gör man inte för att visa sig från den bästa sida? Kvällen avslutades på hotellet med fulla/ trevliga vänners sällskap.
Lördagen spenderades på A6, var på tok för mycket folk för att orka shoppa ngt så fick bara med mig en parfym hem. Får göra ett nytt försök en annan gång då det inte är lönehelg. När jag kom hem sen lagade vi mat hos Elin. God mat, god dryck och trevligt sällskap. och kvällen avslutades sedan hos Rasmus som hade inflyttningsfest.
Idag har varit en lugn dag såsom söndagar brukar vara. Lite städning, matlagning och soffhäng. Kände att man behövde göra något så gick på bio. Min låtsasfr fick det bli. Ett riktigt bra avslut på denna helg. Nöjd och belåten med helgen och kan bara samanfatta den med ett ord. Underbart!

Dagens lunch!

Dags för dagens lunch som idag består utav Pasta och ost och skinksås!

If you never try you'll never know

Varje gång telefonen ringer eller dörren öppnas släpps en tyngd ner för mina axlar och det känns som att det här kommer jag att fixa. Trodde att Januari var en lugn måna men visade sig vara en rätt hyffsad månad för att vara första månaden som egen. Men Februari ska vi inte ens prata om, har varit cool lugn för både mig och Maggan. Och det går mig på nerverna att gå här i salongen och stirra in i skvallertidningarna som man redan läst 100 gånger. Men idag kändes det som en spärr släpptes och telefonen ringer som aldrig förr och jag kan inte annat än att le. Det var ingen som sa att detta skulle vara lätt men jag vet att jag kommer att klara det!
When you try your best but you don't succeed 
When you get what you want but not what you need 
When you feel so tired but you can't sleep 
Stuck in reverse 

And the tears come streaming down your face 
When you lose something you can't replace 
When you love someone but it goes to waste 
Could it be worse? 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 

And high up above or down below 
When you're too in love to let it go 
But if you never try you'll never know 
Just what you're worth 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 

Tears stream down your face 
When you lose something you cannot replace 
Tears stream down your face 
And I 



Tears stream down your face 
I promise you I will learn from my mistakes 
Tears stream down your face

And I 
Lights will guide you home
And ignite your bones And I will try to fix you


Lugg....

Jag säger bara äntligen har jag fått mitt internet tillbaka och kan återigen börja blogga. denna gången kan jag inte skylla på att jag inte haft lust utan denna gången har det berott på idioter som stängt av fel internet och jag lyckades bli den drabbade. Sitter på salongen har precis avslutat min kund och inväntar den andra, bläddrar lite i skvallertidningarna/ damtidningarna och inser att lugg har kommit tillbaka. Det är sjukt snyggt långt hår med rak, lång lugg eller varför inte en page med lugg. Ska man våga haka på trenden och klippa lugg kanske?!

Äntligen!

Knappt halva dagen har gått och jag längtar redan hem till min lägenhet framförallt för att se hur hallen blivit. Min halltapet har äntligen kommit och pappa är snäll och har lovat att sätta upp den idag. Kan det bli bättre? Äntligen kommer alla tapeter vara uppe och nu är det bara lite små fix kvar. Måste försöka ta lite kort och lägga upp så ni kan få se hur fint det blivit,
*
Har varit en lugn dag i dag på salongen. Trodde januari var lugn men februari verkar vara lugnare. Nästa kund kommer inte innan 15.00 så har lite tid att slå ihjäl. Skulle gärna vilja gå hem och hjälpa pappa men någon måste vara på salongen och vakta och svara i telefonen i fall att det ringer. Vad ska man göra för att locka hit mer kunder? Det här tar kålen på mig, jag är inte vad vid att ta det lugnt. 110 % ska det vara konstant hela tiden. Får se det som själsterapi, kanske äntligen kan lära mig att slappna av och ta det lugnt!
*
Nu är frågan träna eller inte träna efter jobbet?! Eller bara lägga sig i soffan och ta det lugnt?
Såhär lämnades hallen i morses. Jag väntar med spänning på det färdiga resultatet!

Måndagens shopping!

Detta fick hänga med mig hem i måndags. Den första är en mjukgörande makeupborttagare. Sedan följt utav 3-stegsserien där steg 1 rengör huden , masseras in i fuktig hud och sköljs sedan bort med vatten ( används på makeupfri hud morgon och kväll) steg 2 tar bort de döda hudcellerna , fukta ner en bomullsrondell och svep en gång över huden.  Steg 3 Mjukgör huden och bevarar dess optimala fuktbalans och återställer även hudens normala ph-värde. Används i hela ansiktet. Sen på kvällen som en extra fuktbomb kan man gå på Moisture Surge Extende

Helt såld!

Som många andra tjejer är jag även lätt påverkad när det kommer till hudvård, smink, hårvårdsprodukter. Allt som har med skönet/ Hårvård/ Hudvård att göra. Jag brukar säga att jag är försäljarens bästa vän, går på deras enkla knep och kommer alltid ut med en påse ur händerna och hoppas att det äntligen ska ske ett mirakel. Jag är inte en ängel när det kommer till ansiktsvård. Tvål och vatten har länge varit min bästa vän när det kommer till att tvätta bort smink. I själva verket är jag min största fiende, inte solen och alla farliga strålningar vi ständigt utsätts för!
Känslig som jag är för parfym och alla möjliga sorters saker, har  tvål och vatten därför inte varit den optimala lösningen för mig. När jag var i Göteborg i måndags för att hälsa på Fredrik gick jag för skojs skull in på Åhléns i nordstan för att kika på lite olika alternativ. Jag fasnade vid cliniques monter och ut med en fylld påse. Jag säger det återigen jag måste vara försäljarens bästa vän!
*
Säljaren som hjälpte mig var jätte trevlig och jag kan tillägga att är inte försäljaren trevlig köper jag heller inget. jag vill inte gynna någon som inte gör sitt jobb. Hon tog sig tid att göra en hudanalys, trots att jag inte bokat någon tid för konsultation. Gick noggrant igenom hur det funkar, vilka produkter som skulle vara optimalt för mig. Felet många gör är att de tror att 3-stegsystemet är det enda man behöver. Jag har till och med varit med om de rekomenderar enbart den serien i affärer då man vill ha något bra för huden att tvätta bort sminket med. Men där fick jag mig en Läxa! det är oftast bäst att gå till butiker där personalen är utbildade och kan sitt område så man inte kommer hem med produkter som man sedan inte blir nöjd med för att det handlar om bristande komunikation eller information. Har läst många recensioner om Clinique och många som blivit missnöjda då de enbart använt 3-stegserien och jag förstår dem. Men jag är helt såld! i love it!

Torsdag= skvallertorsdag

Dagarna bara rinner iväg, dålig på att uppdatera är jag med. Helgen passerade som ett yrväder och många saker har hänt. Tankarna rör sig inuti huvudet så jag knappt vet ut eller in. Men en sak som är säker, jag gillart! Förändringar och nya människor som kommer in i ens liv är oftast till det bättre om det inte sparkar undan benen för dig och du faller ner till marken och förlorar andan. Det känns verkligen att det är ett nytt år, ingetning är sig likt. Vännerna är utspridda på olika håll och prövar sina vingar och även jag här hemma prövar mina vingar.
*
Livet är inte alltid en dans på rosor det ska gudarna veta, det är lite som en berg och dalbana går upp och ner. Vi alla har våra dalar och toppar. Just nu känns det som jag är påväg upp mot en topp. Nya saker händer konstant och jag lär mig av allt som händer. Alla gör vi fel någon gång, man fattar fel beslut, säger fel saker, köper fel tröja.... men alltid kan man gå vidare.
*
Jag stod vid ett vägskäl förra året och visste inte vilken väg jag skulle gå. Jag valde att tro och satsa på mig själv och här står jag idag och är egen företagare och hyr stol på klippstudion i Ulricehamn. Jag är inte fullbokad men jag har kunder och jag märker att det bokar på och bokar på så jag ser fram emot att se hur detta kommer att sluta.
*
Idag är det torsdag vilket innebär skvallertorsdag. Så håll i hatten för här ska pratas. Jag och Elin har ännu inte redit ut helgens incidenter och händelser så det ska bli mig ett sant nöje att se hur denna kvällen slutar.
Lite bilder från fredagens händelser...

Ge mig sol,värme, sommar och Kings of Leon....

Jag vill ha sol, värme, sommar och Kings of Leon nu. Man längtar inte lite nu när man beställt flygbiljetterna. 20-23 juni kommer spenderas i London med trevligt sällskap, bra musik och underbar stad. Jag tror jag längtar ihjäl mig och jag kan knappt tro att det är sant att jag kommer se Kings of Leon live i London i sommar. Jag säger bara Sweet!

RSS 2.0