Vilken bagatell!

HejHej!
Det känns skönt at kunna säga att livet flyter på för det gör det verkligen just nu. När man minst anar det så tar allt fart och det blir betydligt mkt enklare att leva. Idag när jag vaknade kände jag verkligen för att gå till skolan, och det har jag inte gjort på många veckor haha =P Var  en aning nervös men sen visade det sig att det inte var så mkt att vara nervös för allt gick galant haha =) Livet är allt bra märkligt. man oroar sig en massa för saker som inte är viktiga. Tro mig alla gör vi det. Vi oroar oss för att vi ska ha fel kläder på oss, ha fel sminkning , ha håret fel, säga fel saker alltid är det ngt. Men tro mig allt går om man är sig själv. Man får bara bjuda en aning på sig det brukar lätta upp stämmningen. Skratta lite åt saker som är jobbiga så man kommer över det och kanske pratar om ngt annat.
Det känns helt underbart livet har äntligen fått en ny start och allt flyter bara på ......

Over and out


Tisdag 29 maj

Hej igen!

Denna dagen började helt ok vaknade i tid, hade tid att göra mig i ordning och äta frukost. Men konstigt nog tog tiden bara slut , klockan var halv sju och det var dags att gå och jag hade inte ens fått på mig kläderna och packaty väskan. Där blev det stressigt ett tag. Jagade runt som jag vet inte vad på jakt efter sockar och väska och givetvis busskortet. Jag kan inte fatta hur kan det vara så svårt att veta vart man lagt sitt busskort ? Ingen aning fråga mig inte för jag är en av dom som håller busskortet i ena sekunden och i andra vet jag inte vart jag har det. Jag är hopplös.. haha men jag har kommit på en ide om man säger dumma busskort samtidigt som man letar efter det i sin väska full med alla möjliga saker hittar man det betydligt mkt fortare =P

För vissa kan det vara svårt att hitta glädjen i vissa saker men jag lovar er den finns där. Tex man kan hitta glädjen i att tvätta tuentalsdockor det går det lovar jag! Det gäller bara att tänka positivt men fråga mig inte vad som är positivt med att tvätta dockor haha. Kanske att dom blir rena men jag kan inte komma på ngt bättre. men en sak som jag vet det hjälper att ha ett leende på läpparna. Allt blir mkt lättare då tro mig. Jag ger er ett exempel du kan stå och sopa golvet och vara hur tjurig som helst men vad får du ut av det ingenting du blir bara ännu surare men om du däremot har ett leende på läpparna då går det mkt bättre och du blir färdig tidigare också =P

Dagen idag har varit helt ok. Kan samanfatta det mkt kort. Skola och träning. Sen när jg kom hem tog jag det mkt lugnt. Åt lite och satte mig en stund framför tv:n =) och sen en stund vid datorn. Då pratade jag en stund med en killkompis och han berättade att efter snart ett års gillande av en tjej ger det snart resultat. Han knde på sig att han börjar få flyt på det hela och det gjorde mig skitglad. Trodde ärligt inte att det skulle hända ngt mellan dom. det har det ju inte gjort än men det kanske kommer och det ser ljusare ut för han och det gör mig skitglad.. Han var så positiv ochh rolig att prata med.

Men nu börjar det snart bli dags för Sängen och Martina min goda vän tack för du finns. jag vet jag klarar dagen i morgon jag hoppas på det jag överlever nog. Men jag är redan nervös och det är bara idag. jag har ingen aning om vad som kommer hända elr ngt men jag hoppas på det bästa. Just nu känns det som allt bara är rörigt och jag är en aning borta. Men det har Mia redan konstaterat hundra gånger idag och jag får hålla med henne om det men jag tänker kanske på lite andra saker och man kan inte vara på sin vakt hela tiden om dagen elr på topp. Beviset att jag var en aning borta var när jag gick på bussen idag utan att visa busskortet jag gick bara rakt förbi och gick in och satte mig så Stina fick komma och hämta mig och säga till mig att jag kanske borde visa mitt busskort och då kom jag på Ja just det det kanske vore en bra ide. Jag frågar mig själv gång på gång hur kan man glömma att visa busskortet när man håller det i handen och går förbi buss chaufören? Men Elin kan allt haha. För Elin är inget omöjligt hon kan nästan bryta en arm i duschen med haha.. Allt funkar. man behöber bara se saker och ting från den ljusare sidan. Se allt litemer positivt. det ska jag i alla fall göra.. jag klarar morgon dagen galant bara jag vill! haha =)

Over and out

Välkommen till min Blogg!

Hejhej!
Okej nu ger vi detta en chans. jag har alltid sett det som roande att läsa andras blogg inlägg men att skriva ett inlägg själv har varit en annan femma. Det är roande att se vad folk har för sig och vad som händer i andras liv men sitt eget liv ser man som ointeressant. Jag lovar Martina jag ska inte göra dig besviken jag vet att du har stora förväntningar på mina kommande blogg inlägg och jag ska försöka göra så gott jag kan. Nu när jag väl sitter här med datorn i knät och ska snar gå och lägga mig känns det ändå ganska rogivande på ngt sätt =P

Idag var det måndag och skola efter en kort helg. Till min stora förvåning skulle vi städa i salongen i dag vilket jag totalt hade glömt bort. Tvätta alla skolans dockor var vårat uppdrag. Vilket var det värsta som hänt mig på länge. jag försökte vara positiv de första 20 men när man kom till så där 30-40 dockor började de positiva tankarna sakta men säkert försvinna. Då tog jag insiativet att börja tvätta, tumla och vika handdukar till min hjälp hade jag rara Martina =). Som Martina nämde har det aldrig varit så roligt att tvätta handdukar. Till min förvåning gick dagen ganska fort vi slutade vid halv ett och trodde att vi hade brottom till bussen. När vi kom till Rececentrum var klockan tjugo i ett och vi hade gott om tid innan bussen kom, vi väntade och väntade men ingen buss kom. den kom hela 40 min försent. Då kändes det som att det här dagen kommer bara bli misslyckad.

Bussresan hem gick väldigt bra sov halva vägen hem kändes som jag behövde det. Sen så tränade jag nybörjarna i tennis idag och de har ladrug varit så jobbiga någon gång som de var idag. kanske var det för att det var sista gången idag som de var så busiga. jag kände mig så taskig efter ett tag jag bara körde med dom och lät dom springa som idioter men det gav resultat. Efter ett tag orkade de inte vara så busiga och jobbiga längre och då kände jag mig stolt. Vid den tidpunkten kände jag att dagen började vända mot lite ljusare håll. När jag kom hem åt jag lite och duschade och sen blev jag sittandes framför datan.

Hela kvällen har jag varit superglad. Jag vet nog vrf men inget nämnt inget glömt haha =) Det kommer fram så småningom. det är så mkt som rör sig omkring inuti mitt huvud . det händer så mkt på en gång och allt går så fort. Men jag är glad att saker och ting går mot rätt riktning i alla fall och att jag börjar få lite mer flyt på det hela. De känns som en enorm lättnad =). Fast jag ska väl inte ta ut segern i förskott. Jag har lärt mig att man ska inte ha för stora förhoppningar på saker och ting för om det inte blir som man hoppats på blir man så besviken på sig själv men man ska heller inte bara låta saker vara och tro att det löser sig för det gör det inte. Saker löser sig inte bara utav sig själv. man måste hjälpa till lite få det i rätt riktning och just nu håller jag på att få mitt liv i rätt riktning.. Känns mkt bra.

Over and out...............

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0