Inflyttad och klar

Igår lämnade jag Ulricehamn med delade känslor. Helt ovetande om vad det är som väntar mig. Jag var både ledsen, uppspelt, glad och rädd på en och samma gång. Detta är ett steg ut i det riktiga vuxenlivet och det är en aning skrämmande. Det är inget jag gjort tidigare och första gången jag klipper av navelsträngen helt och hållet. Numera ska jag på egenhand ta hand om mig själv och försöka strukturera upp min vardag till ett fungerande liv, utan mamma och pappa som finns där hela tiden. För många är det enkelt att ta steget och flytta, för mig är det fruktansvärt jobbigt. Jag trivs jättebra hemma, har haft en otroligt bra uppväxt , har alltid haft föräldrar som ställer upp i ur och skur och även underbara vänner. Nu flyttar jag ifrån allt det. Inte för evigt utan för en period i mitt liv. För att växa som människa, få en annan syn på livet. Gå vidare med nya öppna ögon.
*
Jag hade önskat att avskedet till vissa personer hade varit annorlunda. Men ibland finns det inte så mycket man kan göra åt saken. Ibland är det bara att inse att man måste släppa taget för allas bästa. Att hänga upp sig på gamla saker som hänt och aldrig riktigt komma över dem eller reda ut dem gör mer skada än nytta.
*
Här i Stöten har det snöat hela dagen. vaknade idag och det var 20cm nysnö. det är lite annat än vad det är hemma. Tydligen ska det ha regnat hela dagen så känns rätt skönt och komma upp hit där det redan är riktigt vinter. Idag började första introduktionsdagen för oss i frukost/bistro och även för kockarna. De berättade lite om hur arbetet och saker och ting kommer att fungera. Jag kan säga att just nu går mitt huvud på högvarv och vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka. Allt är så nytt så behöver nog några dagar för att smälta allt och för att komma till ro.
*
Jag saknar er där hemma och hoppas att det inte dröjer allt för länge innan man får se era ansikten igen! och Mia och Josefine jag hoppas att ni kör försiktigt hem. Ni anar inte hur mycket det betyder att ni följde med mig upp. vad skulle jag gjort utan er?
Over and out

Måndag 16 november

Ännu en ny måndag vilket betyder en ny vecka med nya krafter och tag. det är mindre än två veckor kvar tills jag åker och tiden går så fort så kommer väl inte hinna reagera innan det är dags. Det är fortfarande mycket kvar att göra men det börjar lätta lite på listan med saker att göras i alla fall. Idag har jag ringt lite samtal och det tog hela förmiddagen. Det tar tid när man hamnar i telefonköer och dylikt. Ändrade min synundersökningstid så jag säkert får mina linser innan jag åker, avbeställde mitt mobilabredband och beställde istället från en annan operatör. Ringde till vårdcentralen för att kolla när den allmäna vaccinationen börjar och den börjar idag så får se om jag tar den.
*
Har inte planerat så mycket för idag mer än att klippa min kusin Alexander, gå ner och träna en sväng och troligtvis bli vaccinerad. Sen kanske det blir mys med Josefine ikväll får se hur kvällen artar sig. Veckan kommer inte vara svår att fylla och jag önskar ibland att det fanns fler dagar på veckan och fler timmar på dygnet. Känns inte som det räcker till. I morgon är det äntligen dags att gå till frisören och fixa håret men har inte bestämt mig hur jag ska göra det än så får helt enkelt se hur det blir. Nu ska jag betala lite räkningar, göra mig en smoothie innan Alexander kommer.
Over and out!

Ärlighet är att visa respekt!

Ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaka tiden och göra vissa saker ogjorda och framförallt ändra på vissa saker. Men tyvärr är det inget som existerar i vår värld och vårt liv. Man brukar säga gjort är gjort! Men däremot kan man alltid rätta till sina misstag och felsteg, man kan göra den till det bättre. Hur svårt är det att erkänna att man gjort fel? Hur svårt är det att säga ett ynkligt litet ord som förlåt? det tycks vara enklare att förvrida sanningen och undanhålla sanningen och istället såra. Varje gång känns det som någon sticker en kniv i magen på en och man tappar andan för en stund. Jag försöker alltid vara ärlig mot de människor jag respekterar och bryr mig om. Ärlighet är att visa respekt! Men för vissa är ärligheten skrämmande och man bävar för att berätta den. det är enklare att leva ett liv fyllt av lögner. Vilket jag inte kan förstå. jag skulle inte kunna se mig själv i ögonen om jag visste att mina lögner skulle såra en människa. Sanningen sårar också men inte på det sättet som en lögn! En sanning är lättare att gå vidare med, men att inte förstå varför en person beter sig som den gör och istället undanhåller sanningen är betydligt mycket svårare att hantera. det behöver inte ens vara att personen ifråga ljuger, det kan vara så enkelt som att den inte berättar hur det ligger till,hur den känner. Att låta en person komma nära är skrämmande. Alla har vi våra skyddsmurar. Men ibland är det nödvändigt att riva dem för att få saker och ting att fungera. Jag kan inte hantera personer som inte berättar vad det är för fel, som aldrig säger hur de känner som inte låter mig lära känna dem ordentligt.
*
Jag är ingen mästarel när det gäller att släppa människor inpå mig. Kanske är det för att jag är rädd för att bli sårad om jag låter dem komma för nära inpå. Men jag erkänner det i alla fall och jag jobbar med det varje dag. Jag hatar mig själv ibland för att jag beter mig som jag gör i vissa situationer. Men ingen människa är perfekt och så länge man vågar erkänna sina brister och felsteg här i livet så tycker jag att man har kommit långt. Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska tackla mina känslor. Jag är arg, ledsen och besviken. Men mest besviken. Jag hade hoppats på en bättre förklaring än den jag fick eller ett bättre svar, men svaret kom aldrig..............
Over and out!

Torsdag 12 november

Då var synundersökning bokad igen för att kolla hur de nya linserna fungerar, ringt till vårdcentralen angående vaccinet mot svininfluensa, beställt mobiltbredband så jag kan kommunicera med hemvärlden när jag är borta. Finns ju telefon men internet kan vara behövligt ändå. Känns som jag hunnit med en hel del ändå idag.
*
Först var det ju däckbyte på bilen vilket jag och mamma klarade galant, inte svår alls. Vara bara att köra in bilen i en verkstad och låta några killar göra jobbet. Gick på 5 min så var det färdigt, det kallar jag service. Sen bar det in mot stan igen för att uträtta lite ärenden. Fick ett sms av Petra och vi bestämde att luncha tillsammans väldigt mysigt tycker jag. Uppskattade det väldigt mycket. Fick prata av oss en hel del och blev väldigt sugen på att åka utomlands och jobba till sommaren. Petra är verkligen en underbar människa hoppas hon vet om det! =)
*
Och nu här hemma har jag uträttat lite telefonsamtal. Försökt hitta något bolag som kör bussresor eller liknande upp till Stöten men är omöjligt. Får hoppas på att en vänlig liten själ kan tänka sig att göra mig en dunder tjänst. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ta vaccinet mot svininfluensan. Mamma råder mig till det eftersom jag ska jobba bland en massa människor under en hel säsong. Men jag är inte lika säker, är orolig över biverkningarna. Me har ett tag till på mig att fundera. Troligtvis börjar vaccinet för allmänheten redan nästa vecka så kanske borde ta den?
*
En annan jobbig sak är vad ska jag göra med mitt hår? dagens I-land problem. Jag trivs väldigt bra i kortare hår och tycker det är supersnyggt. Hade jag haft en aning tjockare hår än vad jag har hade jag inte tvekat på att ha långt. Finns lite mer man kan göra då, klippa upp det lite roligt men ändå behålla tjocklek nedtill. Men samtidigt kan det vara skönt att ha det lite längre nu när jag ska jobba som frukostvärdinna och i bistron så jag kan sätta undan det. Men ska man klippa lugg då för att få lite roligare frisyr? och färgen ska jag färga det mörkare eller behålla det ljust? Jag har inte en blekaste aning........ Får gärna ge mig tips på vad ni tycker! =)
*
Nu är det dags att skjutsa mamma och sedan hämta upp Stina för att åka ut till Timmele........

Rörigt!!!

Att datumet blev flyttat har rört till det en hel del. Inte bara i mitt huvud utan även hur jag tar mig upp. Hade det varit i December hade det inte varit några problem alls för då har alla fjällexpress bussar och skidbussar börjat gå. Men nu är det i November jag ska åka och då går det ingen buss alls. det enda alternativet jag hittat är att jag åker tåg ifrån Borås eller Göteborg klockan 05.01 och är framme vid 20.00 ungefär och då är det ett x antal byten. Så här lågt tänker jag inte sänka mig, det gör jag inte. Jag tänker inte åka så länge och byta säkert 10 gånger för att komma upp till Stöten. Måste finnas ett annat alternativ. Jag vet att pappa hade kört upp mig om han hade kunnat men jag vågar inte lita på att han kommer orka det feer hans kommande operation. Jag måste helt enkelt få en annan vänlig själ att köra mig upp för det skulle verkligen vara guld värt!
*
Nu är jag hemma igen efter att ha lämnat in bilen för att byta till vinterdäck och efter att ha lunchat men Petra, Linn och hennes pojkvän. Var verkligen kul att träffa Petra, var ett tag sen sist. Hade en hel del att ta igen och prata om. Jag hoppas det kommer gå bra på hennes nya jobb och att hon en dag kommer uppfylla sin dröm. Vem vet vi kanske båda hamnar på Cypern nästa år ;)
*
Nu är det snart dags att göra sig i ordning för att åka på lite julmys då min morbrors tjej har lite öppet hus och visar lite nya produkter ifrån märket hon säljer. Så kommer bli lite hudvårdsprodukter, smink m,m. Allt som killar älskar ;) Behöver köpa lite rengöring och krämer nu innan jag åker så att min hy inte faller ihop helt och hållet.
Over and out!

Panik!

Panik!
Det brukar hjälpa att blogga men just nu vet jag inte vad jag ska skriva. Ibland måste man dra en gräns någonstans, man kan inte bli för personlig och blotta sig själv och sina vänner totalt. Det är dock ett val man själv måste göra och det är bara du som vet vart din gräns går. Jag har valt att inte blotta mig och mina vänner för mycket, med risk för att någon kan bli sårad. Men vissa gånger är det svårt att inte skriva för personligt, för oftast när jag skriver är det för att jag vill skriva av mig. Oftas är det när jag är arg, glad, ledsen, besviken m,m.
*
Denna gången handlar det om att jag inte riktigt säkert vet hur jag ska tackla mejlet jag fick ifrån Stöten idag. Datumet för inflyttningen är ändrad till den 29:de, nästan en vecka tidigare än vad jag hade beräknat. Det är inte det att jag inte vill åka, ser verkligen fram emot detta. Men kom lite som en chock. Det som känns jobbigast just nu är att ta avsked från, vänner och familj. De är min vardag, de jag alltid kan vända mig till om något är jobbigt. Finns alltid någon att åka till, träffa över en fika och prata ut. Jag kommer sakna det. Jag vet att mina vänner alltid kommer finnas där för mig även när jag kommer hem, likså min familj. de är glada för min skull. Men det är en person som jag är rädd ska försvinna ur mitt liv under tiden jag är borta. Det är nog det osm känns jobbigast nu att jag inte får tillräckligt med tid att få ording på saker och ting och få reda på hur allt egentligen ligger till.
*
Men samtidigt är det här något som jag anser är nyttigt för mig, jag kommer utvecklas till en starkare person och jag tror på ödet allt som händer har en mening. Är det meningen att personen ifråga som jag är rädd att förlora försvinner ur mitt liv när jag är borta så är det meningen, då är det bara för mig att gå vidare. Men det kommer göra fruktansvärt ont. Relationer till människor är inte alltid det enklaste, det är lite det som är charmen också. Hade allt gått som en dans på rosor hade det inte varit lika spännande och intressant. Men ibland önskar jag att allt hade varit lite enklare. Att det var enklare att förstå sig på vissa människor och lära känna dem. Jag ska egentligen inte säga någonting för jag är fruktansvärt svår att lära känna ordentligt. Är väldigt mån om vilka människor jag släpper inpå livet. Första intrycket av mig är nästan alltid att jag inte säger så mycket sitter oftast bara och kollar in läget. Detta gör jag för att känna in hur personen i fråga är. De personer jag inte känner att jag har någon personkemi eller inte ligger i närheten av mina värderingar här i livet struntar jag i och lägger inte ner tid på. Men de personer jag känner att de är någon som skulle kunna bli en riktigt bra vän eller bara är trevliga, dem låter jag sakta men säkert lära känna mig.
*
Oftast är det inte meningen att vara svår, man gör det omedvetet. det är nog lite som en skyddsmur för att skydda sig mot människor som bara vill göra intrång inpå ens liv, de människor som tar mer energi än vad de ger. Det är viktigt att man är mån om de riktigt bra vänner man har, för riktigt bra vänner växer inte på träd och värnar man inte om relationen så tynar den sakta men säkert bort.
*
Jag ska försöka somna utan att tankarna tar kol på mig. Det kommer inte vara lätt men det går nog tillslut. Så får jag ta tag i allt i morgon istället. För nu är klockan för mycket för att göra något åt saken. Godnatt sov så gott!
Over and out!

Onsdag 11 November

Godmorgon!
Det blir ingen shoppingresa idag med mormor. Hon hade inte sovit något i natt och kände att orken i kroppen inte fanns där så istället blir det till att omplanera dagen. Det är inte lätt att hitta någon att fördriva tiden med eftersom de flesta jobbar eller har något annat för sig. Men jag vet vad jag ska göra idag. Idag blir det att gå ner med Stina ner till stan för att hitta lite inspiration till min nästa tatuering. Jag säger bara tänk väl efter innan du gör din första för det lär inte enbart bli en utan det blir fler. Blir som ett beroende ett mindre missbruk ;) Men jag älskar verkligen min tatuering, ångrar verkligen inte att jag gjorde den. Skulle gärna vilja visa er den men måste installera och grejja med kameran så jag kan koppla den till datorn. Men jag lovar att jag kommer med bild snart.
*
Därefter blir det att åka ut till Gällstad och hälsa på Josefine och kika lite på underställ som jag måste ha med mig upp. Sen Får jag se vad som händer. Dagen är ännu ung och det kan hända inprincip vad som helst.
Over and out!

Godnatt!

Nu säger jag godnatt! Det är på tiden att jag drar mig tillbaka för att få min skönhetssömn och samla krafter inför morgondagens bravader vilket blir shopping med mormor.  Sov så gott!

Ljusen är tända och musiken fyller rummet........

Det blir bara mörkare och mörkare och ruggigare och ruggigare. Det har slutat snöa och istället övergått till regn. Det är tisdagkväll och det ser ut som en lugn hemma kvällen. Ljusen är tända på rummet och musiken fyller rummet. Mysfaktorn är på hög nivå. Det ser ut som att det blir en lugn och mysig tisdagsväll vilket inte är mig emot. Var länge sen jag bara var hemma själv och tog det lugnt. Är alltid något annat.
*
Var ute hos mormor och morfar en sväng och klippte och färgade mormors hår. Hon blev genast 10 år yngre ;). Tiden tycks ha stannat där och jag är fortfarande 8 år och en liten plutt. Det är nog jobbigt att dels ha sett sina barn växa upp och bli vuxna och nu deras barnbarn. Som liten var det hos mormor och morfar vi var på helgerna när mamma hade fullt upp i blomsterbutiken och pappa fullt upp med restaurangen. Det var en plats där man kände sig trygg och kunde vara precis den man ville vara, inga krav och inga måsten. Fredagens höjdpunkt var då vi lekte korvkiosk och mormor och morfar fick handla och lördagens middagsmat bestod nästan alltid av mormors supergoda biffar. Fick äta dem idag och det är något man aldrig tröttnar på. Helt klart en utav mina favorit rätter!
*
Det är jobbigt att bli vuxen. Skolan var en trygghet, man visste alltid vad som hände och man behövde inte tänka på vad man skulle göra till våren för man visste att det var en ny termin som började. Jag saknar det, givetvis inte läxorna men skollivet. Gymnasietiden var verkligen något jag vill göra om. Särskillt trean. Även om det var hektiskt och man ibland undrade om man skulle klara av allt så nu i efterhand längtar jag tillbaka. Jag har ingen aning om vad jag gör till  våren när jag kommer hem. Blir det att fortsätta inom restaurangbranchen eller återgå till frisör eller helt enkelt satsa på något annat. Ska man bosätta sig i Ulricehamn eller flytta? Ska man ut och resa och upptäcka världen? Jag kan omöjligt svara på det för jag vet knappt hur nästa vecka ser ut för min del. Det enda jag vet är att jag kommer spendera närmare ett halvår uppe i Sälen. Men inte ens det vet jag säkert. Kanske inte fungerar alls och det blir så att jag åker hem igen. Men det är verkligen ingenting jag tror kommer inträffa. Jag hoppas att innan jag åker så har jag fått ett positivt svar på en fråga jag länge velat ställa och detta kommer förändra min livssituation och min livsstil och förändra hur jag ser på tiden då jag kommer hem. Så jag håller tummarna för att detta går vägen!
*
Nu är det dags för en kopp te och värma sig framför kaminen och vänta på att Ugly Betty ska börja. Hoppas ni njuter av värmen inomhus och regnet smattrandes mot rutan!
Over and out!

God morgon!

Godmorgon! Glömde att säga att jag fick min dator i går. Underbart säger jag. Man kan inte annat än älska sin Mac, dock är den lite smått krånglig nu i början men man lär sig relativt fort så det ska inte vara några problem alls. Gårdagen blev verkligen toppen. Gjorde inte så mycket till en början, var på synundersökning som jag nämnde. Därefter väntades en promenad hem. Väl hemma fastnade jag framför tv:n då Malou intervjuade Blondinbella och hennes pojkvän angående bloggandet. Programmet var inte tillräckligt intressant för att hålla mitt intresse så somnade och sov i en timme. Därefter kände jag att det var dags att duscha och göra en riktig inpackningskur för mitt allt för slitna och preparerade hår. Jag är glad att jag hann ur duschen och ta på mig kläder innan de ringde på dörren. Iförd slitna mjukisbyxor, ful grå gammal tröja och håret helt blött, slickat som en katt öppnade jag dörren och stod där som ett frågetecken då killen frågade är du Elin Lind. Innan jag hann reagera på vad hans ärende var hade jag nog slängt ur mig någon pinsam kommentar som jag verkligen inte kommer ihåg, mer än att han fick sig ett gott skratt och jag fick min dator. Vilket byte säger jag, jag förlängde hans liv med ett gott skratt och han gjorde min dag till det bättre.
*
Matlagning stod därefter på schemat och det blev spaghetti och köttfärssås. Denna gången lyckades jag faktiskt laga ett riktigt gott storkok. När man lagar mat i denna familjen så räcker det inte med lite mat utan man får laga mat så det känns som det räcker för en hel vecka. Men tur är väl att vi är glada i mat. Datorn fick vänta tills eftermiddagen då jag äntligen fick öppna upp den och börja installationen. Jag fastnade ganska fort då de ville ha lösenordet och namnet på det trådlösa nätverket. Detta kan tyckas lätt för övriga människor men kommer man från en familj där man inte har något som helst intresse för tekniska saker kan detta bli väldigt svårt. Jag kan säga det tog sitt lilla tag och ilska blandades med frustration och telefonsamtal. Men till slut så löste jag, pappa och Fredrik det tillsammans och det var verkligen på tiden. För då var det dags för mig att göra mig i ordning för att åka till Stina för lite födelsedagsmiddag kombinerat med avskedsmiddag för Sara och Linnéa som åker till Uganda på tisdag, men deras resa börjar redan på måndag upp till Stockholm.
Vi är inte som alla andra. Istället för att satsa på att träffas en helg som brukar vara mer normalt när det handlar om middagar och fester tar vi istället till söndagar och måndagar. Varför inte säger jag? har man inte så mycket annat för sig kan man lika väl ha helg hela veckan och njuta. Anledningen till att det nästan alltid blir söndagar eller måndagar är att vi aldrig får ihop det någon annan dag pågrund utav träningar och annat dylikt. Men vi hade riktigt skoj igår. Åt pizza och kladdkaka till efterrätt som var supergod. Vi blandade mat, dans, diskussioner med härliga skrattanfall. Det enda jag kan säga om gårdagen är att den var riktigt lyckad. Hoppas på fler sådana dagar!
*
Nu är det dags för lite frukost sen bär det av till moror för att klippa och färga henne. Hur resten utav dagen artar sig lämnar jag till ödet just för tillfället!
Ha en fortsatt bra dag!
Over and out!

Rastlösheten hägrar......

Godmorgon eller förmiddag! För min del skulle det passa bättre med god förmiddag eftersom jag varit uppe sen 8. Blev en promenad ner till stan för att göra synundersökning och till min stora förvåning hade det inte ändras särskillt mycket. Äntligen har det stannat!!!

Ännu en måndag vilket tyder på en ny vecka med nya tag på jobbet eller för mig och som många andra i min situation ännu en ny vecka till för att fyllas. Arbetslösheten har blivit till en livsstil och det känns skönt att det är så många som sitter i samma sits då slipper man känna skammen över att inte ha något jobb. Jag känner inte den pressen för jag vet att om lite mer än 3 veckor så är jag uppe i Sälen och introduktionsdagarna inför säsongen börjar. Många frågar mig hur jag känner inför att åka, om jag är uppspelt och glad. Jag har inget riktigt bra svar på den frågan för om jag ska vara helt ärlig så känns det inte ens som jag ska åka iväg. Dagarna bara flyter på här som vanligt och det känns så långt bort. Men jag ser det hela som något positivt. Något som kommer stärka mig något otroligt som person. Vissa dagar kommer vara tuffare än andra ,då man önskar att man vore hemma men även här hemma har man vissa dagar då man önskar sig långt bort. Man möter ständigt motgångar här i livet, men det är motgångarna som vi lär oss utav och det är dem som gör oss starkare.

Jag avundas alla er som jobbar just nu. Även om jag vet att ni klagar och inte kan förstå hur jag kan sitta här och säga att jag avundas er. Men en vecka utan jobb, jobbade i och för sig i lördags kväll på bryggan men ändå. det är tillräkligt för att få mig riktigt ordentligt rastlös. Som jag vet vet efter snart 20 år så är jag en väldigt stark tvilling och tro mig jag försöker få bukt på mina dåliga sidor och stärka mina bra sidor. Jag är som många som är född i tvillingarnas tecken väldigt mångsidig, humoristisk ,utåtriktad och tycker om att diskutera saker. Jag älskar att resa och jag tenderar att allt för ofta vara rastlös. det är sällan osm jag enbart har en boll i luften utan brukar ha många bollar i luften samtidigt och det är det jag trivs allra bäst med. Jag är inte en person som fördjupar mig riktigt starkt i något utan ser hellre att jag vet lite om mycket. Jag har väldigt svårt att bestämma mig och det vet alla som känner mig, jag har en benägenhet att skjuta upp problemlösningar till sista minuten men lyckas alltid lösa dem på ett eller annat finnurligt sätt. 

Men nu är det dags att ta tag i måndagen innan klockan hinner bli allt för mycket. Dags för en dusch och min underbara inpackning i från kerastasé, därefter lie matlagning och sen får det nog bli lite träning också för att hålla hälsan på topp. Kvällens planer är ännu öppna men något säger mig att det kommer bli en lyckad kväll!
Over and out!


Man lever bara en gång så varför inte leva fullt ut?

Kanske inte blir en allt för tokig söndag i alla fall. Ska ta mig en promenad nu och rensa huvudet en aning. Hade hellre valt att gymma men förkylningen tycks inte försvinna så får ta det lilla lugna med det. Kanske i morgon. Vad annars ska man göra som arbetslös eller som Sara så snyggt sa "mittemellan två jobb" träna är en väldigt bra syselsättning. Blir att svänga förbi Stina när hon jobbar och prata ut lite.Har lite funderingar som jag behöver få prata ut med någon, sen blir det en promenad nere vid sjön. Måste se det positiva i det hela, det regnar i alla fall inte.

Söndagar hör nog inte till någons favoritdag. det är slutet på veckan, slutet på helgen, ångestensdag och betydligt mycket mer som ni säkert känner igen er i. Dagarna går så fort, veckorna bara rusar förbi och vad gör man egentligen? Ingenting känns det som, men tänker man efter hinner man med en hel del. det är ingen idé att deppa ihop en söndag, vad tjänar det till?  Man mår ännu sämre och dagen blir ännu mer deprimerande. Se gårdagens fyllestrul eller fyllegrej som något som du bjuder på, se den gågna veckan som om du har lärt dig något, tänk på de positiva som hände istället för det negativa. Du kan ändå inte dra tillbaka klockan och ändra på det som hände, dra ett sträck över det och gå vidare. ha inte ångest över morgondagen, se det som en ny möjlighet, som en ny start.

Söndagarna är till för att ligga hemma och mysa med en film framför tv:n det är vad jag tänker göra. Varför bryta söndagstraditionen? får nog bli en pizza också. Man lever bara en gång så varför inte leva fullt ut?
Over and out!

Dystra tråkiga söndag och bara 26 dagar kvar........

Dagarna bara går och det är 26 dagar kvar tills jag lämnar Ulricehamn för ett säsongsjobb i Sälen. Det känns fortfarande overkligt, kommer nog inte kännas på riktigt förens jag är där uppe. Jag ångrar inte att jag tog denna chans men det som känns jobbigast är att lämna allt här hemma. Men jag kommer hem, jag är inte borta i all evighet och förmodligen kommer det kännas som jag inte missat ett dugg. Ångesten kryper allt närmare och det känns som jag inte kommer hinna med allt innan jag åker, får prioritera vad som känns viktigast. Kollade just mina mejl och såg att datorn väntas komma antingen i morgon eller på tisdag vilket gör mig betydlig mycket gladare denna tråkiga dystra söndag.

Gårdagen blev inte som den var planerad. det blev Borås på dagen med Stina för att shoppa lite smått men kom inte hem med något alls, starkt gjort av mig. Får vänta lite, det är trots allt lite som måste köpas. Allt som hör vintersport till. Men den eviga frågan är om jag ska köpa Skidor eller snowboard?
Det skulle blivit en tjejkväll med bowling och dylikt men fick iställlet rycka in och jobba. det kommer fler tillfällen men dock är det bara 3 helger kvar innan jag åker. Jag vet att jag gjorde er besvikna och hoppas att jag kan återgällda detta någon gång. Men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Efter jobbet kände jag ett väldigt sug på att ut och festa men är glad att jag bestämde mig för att stanna hemma och kolla på tv. hade inte varit så kul att vakna upp tröttare och segare än vad man redan är ;)

Jag hoppas på en bra Söndag trots vädret. Vore perfekt med en film och bara mys. Får se vad som händer. Hoppas på att kunna reda ut ett och annat under dagen. Misstolkningar finns det alldeles för mycket av, särskillt när man försöker ta något över sms. Big no, no! Att man aldrig lär sig ;)Snart är du äntligen min!


Over and out!

Soon back again!

Nu var det längesen. Men kan glädja er med att snart är Elin back again med nya fräscha tag!

RSS 2.0