Utgång?

Sitter här och försöker lösa problemet hur man kommer hem till Ulricehamn i natt, måste lösa det för annars blir det svårt att festa i Borås ikväll. Får väll se hur kvällen artar sig och om problemen löser sig. På något sätt brukar det alltid göra det. Idag var det Arenakampen i fotboll mellan alla gymnasieskolor i Borås. Almås sög rentutsagt i fotbollen men hejjarklacken var desto bättre. detta året hade vi inte enbart ett fåtal utan el hel jätte stor hejjaklack så det borde vi få en elouge för! Nu ska jag ta och fixa lite grejer och se hur kvällen ser ut att arta sig!
Later!

Studentpresent???

Nu måste jag ta tag i att komma på vad jag önskar mig. Till min födelsedag är det i senaste laget men till studentpresent. Det är många som frågar vad man önskar sig och jag har ingen aning om vad. Men här är några förslag på det som jag önskar mig:


Pengar till en systemkamera som jag länge velat ha!

Thomas sabo smycken i alla former tackar man inte nej till. Både armband och berlocker!


Presentkort på Ikea. Till den dagen då man tar steget att flytta hemifrån.

Det är väldigt svårt att komma på något vettigt och bra att önska sig. För man vill önska sig något man komme rihåg. Men jag ska göra mitt bästa och tänka på saken men detta är i alla fall en början! Har suttit hela kvällen och funderat och funderat men inte kommit på särskillt mycket. För det är svårt att önska sig saker till man flyttar hemifrån efetrsom jag inte vet vad jag kommer ha för stil. Men kommer jag på något mer lovar jg att uppdatera! Men nu är det snart dags för sängen så ska sakta men säkert bege mig mot att göra mig i ordning! Godnatt sov så gott! Kommer ni på något bra man kan önska sig får ni gärna komma med förslag!
Later!

Tillbaka blickar


Gick igenom min musik och blickade tillbaka på mina idoler när jag var yngre. Jag var inte som alla andra tjejer så att jag gillade Backstreet boys och Westlife. Utan för mig var det Spice girls, Aqua och Hanson son gällde. Herregud vad man förändras med åren. Men erkänner att vid rätt tillfällen kan man fortfarande ta fram sina gamla skivor och njuta av det. Många minnen som kommer fram.!

object width="425" height="344">
 

Grattis Malin!Grattis Malin till körkortet!!!!!!!! =D

Versace " Bright crystal"

Gjorde ett tappert försök igår att hitta en ny parfym att tycka om men var nästintill dömt att misslyckas. jag säger en sak medans min hjärna säger en annan och på så sätt uppstår det konflikter. Det är omöjligt tat hitta en parfym som jag tycker så mycket om som Versace " bright crystal" men samtidigt känns det tråkigt att köra på en och samma varje gång. Men är man nöjd med något kanske man ska fortsätta i det spåret. Varför byta när allt känns bra och man inte tröttnat? Finns inte riktigt någon bra anledning till det, bara att nytt är kul. Så kanske får vara tråkig att köra på den igen, men skit sak samma. Tycker man om något så tycker man om det och det är väldigt svårt att gölra någonting åt. Antingen tycker man om det eller inte, det är sällan det finns något mellanting. Så kanske borde ta mitt förnuft till fånga och gå och köpa hem den. Just för att få lite förändring ;) Så har ni inte luktat på den innan så ger jag er rådet att göra det, den är underbar! =)

Later

tisdag 19/5

Idag var det en kort men intensiv dag i skolan. Som inehöll bland annat egenhårvård. Tack och lov är utväxten borta nu lagom till balen så känns otroligt bra. Slipper man ha den på balen. Jag börjar bli nervös för balen på fredag just för vad som kan hända. Jag vet inte riktigt vad människorna i min omgivning är kapabla till så det kan nog ställa till med en scen bara för att det är min födelsedag. Men ska sluta oroa mig för detta nu. Har annat att konsentrera mig på. Jag och Mia var och kollade på kamera idag och är verkligen hur sugen asom helst på att köpa en men det återstår att se om det blir någon, denna lutar det åt i alla fall!Later

Snart bal......

På fredag är det min födelsedag + att det är bal. Känn helt obegripligt att det är så snart. Känns inte som det är våran tur. Men så är det och det är verkligt denna gången och snart tar vi studenten. den 12 juni springer vi ut och är helt fria! Kommer kännas jätte skönt. Allt är nästan fixat till balen. Det är håret som saknas men ska på hårkonsultation i morgon så då får vi se vad vi hittar på för uppsättning. Har verkligen inga ideér alls så jag hoppas att Maria hjälper mig så vi kommer på något bra tillsammans! Men här är några som jag skulle kunna tänka mig att efterlikna till vissa delar! =)

Tracy Chapman fyller min söndag!
It's over!

Nu är denna helgen över och det känns riktigt bra. det gick inte hela vägen men jag och Ida gjorde helt klart bra ifrån oss och med några enstaka restmoment klarar vi det nästa gång, helt klart. Vi gjorde det men häpnad väldigt bra för att inte ha övat nästintill ingenting och under såk kort varsel så vi ska vara nöjda. Det har gråtits många tårar och jag har känt mig värdelös rent utsagt men en sak som är säker. Man kan inte göra mer än sitt bästa och vi gjorde det bra med tanke på de förutsättningarna vi har haft. Så nu är det bara att ta nya tag och klara det nästa gång. det fixar vi!

Saker och ting blir inte riktigt som man tänkt sig alla gånger. Men oftast kan man göra något bra utav det. men något utav det värsta som finns är lögner. Att ljuga mig rakt upp i ansiktet och säga att det inte är något som är fel eller rättare sagt inte säga vad det är och så får man sedan höra orsaken till beteéndet på annat håll. Vad är det för jävla stil! Ärlighet är att visa respekt. och att ljuga är det värsta man kan göra, i alla fall om vesäntliga och viktiga saker. Vi människor blir ofta svikna på ett eller annat sätt och det hör till. Är man med i leken får man leken tåla som man brukar säga. Men samtidigt måste man våga satsa för att vinna, för hur ska man veta om man inte ger det en chans. Inte konstigt att man mer och mer skyddar sig själv för att bli sviken. Vissa människor har lättare att släppa andra inpå och låta andra lära känna en medans andra har svårare för det. Men alla har sina skäl och man bör ta hänsyn till dem. Men en sak som är säker att ärlighet vinner altid i längden och ärlighet är att visa respekt för varandra!

Later!

Våga vara egoistisk!

Det är alltid lättare att se vad andra gör för fel och lättare att säga till vad man kan göra åt det. Men sina egna fel och brister blundar man ofta för och ser de inte lika tydligt. Det är i pressade situationer och vid tillfällen då svagheterna tvingas visa som man får se en skymt av dem. Jag har betydligt mycket lättare att hjälpa andra när de har det jobbigt och lyssnar gärna men när det kommer till mig blundar jag ofta för problemet och skjuter undan det för det blir för jobbigt. Men sanningen är att ju mer man skjuter undan något ju jobbigare blir det i slutändan. Det krävs mod till att våga ta tag i vissa saker men kanske är det värt det. Man kan inte bara ägna sig åt att lösa andras problem och sträva efter att få andra i sin omgivning att må bra. För någon stanns i röran måste man hitta sig själv och tänka på att man kanske har ett eget liv att bära upp och få det fixat. !
Later!

Bruce Springsteen


Torsdag 14 maj

Snart drar jag mig tillbaka, har varit en lång dag idag. Det blir bara kämpigare och kämpigare att gå upp och man känner verkligen hur trött och utmattad man är. Men det är inte mycket och långt kvar så snart får hjärncellerna vila medans kroppen får sätta igång på fullt allvar och jobba. Har varit i salongen nästintill hela dagen. Packat ihop min vagn och mina saker inför helgen. Blev en himla massa, tur att jag hade hjälp till att bära ut allt till bilen. Har övat allt möjligt allt från himmel och gjord och är inte värt att nämnas. Sen efter salongen bar det av till konstmuseét där HvFr06B återigen bjöd på sig själva. Mycket trevlig dag som avslutades hos Mia.
Det är mycket som ska göras och mycket som ska hinnas med och hälften glömmer jag men det som glöms försöker jag inbilla mig själv är nog inte så viktigt. I morgon är det nationellt prov i matte och ska jag vara ärlig så kommer jag knappt ihåg något men jag hoppas att det går vägen så jag i alla fall kan skrapa ihop ett G. Bättre än ingenting. Jag är tacksam för de i min omgivning som ställer upp för mig nu, för det är nu jag behöver er. det är fel tidpunkt att dra sig undan bättre att stanna kvar som ett stöd för behöver det, svårt att orka med detta själv man tvivlar på tron på sig själv. Men jag hoppas att det går vägen!
Later!

Grattis!

Måste säga Grattis till min lillebror som fyllde hela 17 år igår! Grattis!!


Måndag 13 Maj!

Idag försov jag mig, vaknade 7.10 när bussen vanligtvis brukar gå. Jag fattar inte varför jag inte ställde klockan igår men var förmodligen alldeles för trött för det. Insåg att det var ingen idé att stressa för mycket eftersom hela dagen skulle bli förstörd då, så bestämde mig för att ta 07:45 bussen. Fick mig en trevlig överraskning när jag kom till busstationen, där kom Rebecca och henne har jag inte träffat på jätte länge, så kanske var det meningen att jag skulle försova mig. Lektionen iskolan bestod utav kultr och stilhistoria vilket inte är jättekul, att stå och göra gamla frisyrer som ingen vill ha och som är groteska är ingen höjdare men även den lektionen gick fort. Därefter åkte jag och mamma till dalsjöfors för att kolla på örhängen till balen och hittade ett par som kommer bli suveräna, men ett större problem. Balklänningen har blivit förstor så måste komma på en lösning till det. Men det löser sig alltid. Kunde förutspå detta efetrsom min vikt ständigt pendlar upp och ner. Därefter var det dags att rulla permanent på Frida och klippa hennes syster och resterande dagen har bestått utav plugg. Så kan så smått erkänna att mitt huvud är inte med, så kanske dags att sova. Så man orkar med morgondagen!
Later!


Livet blir vad man gör det till!

Det är dags för förändring för detta håller inte i längden. Lever som en zoombi helt i min egna lilla värld fullproppad med allt vad skola heter. Men efter denna veckan och denna helgen hoppas jag på att det är över och man kan hitta tillbaka till sig själv igen. Kan inte påstå att jag varit mig själv det senaste, har focuserat på att få in allt i tid och att få allt färdigt så nöjen och vänner har fått läggas åt sidan. Men efter det är det dags att få nya krafter och ta tag i livet igen.
Jag tror att allt som händer har sin mening och allt ont för med sig något gott och vise versa. Det senaste har det hänt väldigt mycket som just bevisat detta. Bara för att något inte blir som man tänkt sig eller hoppats på behöver inte det betyda att det är något dåligt. Antagligen var det inte meningen att det skulle gå vägen och det finns uppenbarligen andra planer för ditt liv. det känns tryggt att tänka så. För jag tror verkligen på att allt har sin mening. beror bara vad man har för inställning till det. Livet blir lite vad man gör det till!


Later!

Varför inte införa lite mer positiva tankar i vardagen?

Varför inte blicka frammåt och se positivt på alla förändringar som kommer ske inom en månad. Jag är nästan säker på att alla känner ångest över att sluta skolan men samtidigt en oerhörd lättnad att äntligen slippa det. Ni är inte ensamma, finns miljader människor som känner likadant. Så varför må dåligt över det? se det istället som något positivt. Nu har du möjligheten att göra det du vill utav livet. Du kan fortsätta läsa, jobba resa göra allt som du inte kunde när du var bunden till skolan. Jag har mått dåligt över att studenten närmar sig mer och mer men samtidigt mår jag inte bättre över tat oroa mig. Jag har ett jobb, ett hem och det är det man kan begära just nu. Att flytta hemifrån får komma senare när ekonomin tillåter det och när jag själv känner mig redo. det är rätt bekvämt att bo hemma måste jag erkänna.
Även om det är mycket just nu och jag lider av tidsbrist så får jag det ändå att gå runt. jag jobbar mycket hellre än att bara sitta hemma och inte göra någonting, rastlös som jag är måste jag ha något planerat.
Later!


Måndag 11 maj

Vad gör man när tiden inte räcker till, när allt går för fort och ingenting blir som man tänkt sig? Jag önskar att man kunde hålla koll och bestämma över hur saker och ting ska arta sig. Men världen ser inte ut så, vi lever för att kämpa för vår tro och vår vilja för att så småningom komma dit vi vill. Men för många ger upp halvägs. Ingen har påstått att livet är enkelt och kanske är det bra för då hade det inte varit lika roligt att leva. Men jag önskar just nu att saker och ting hade varit annorlunda............
Later!

RSS 2.0