Äntligen fredag

Äntligenigen  fredag. och har äntligen jobbat klart för denna veckan, jobbade dock bara torsdag ,fredag men det räcker. Slutade vid fem och åkte och hämtade Mia för att sedan åka hem till mig och äta och duscha och sen vidare och bowla. Blev ingen Anton idag heller, han har gått och blivit sjuk lagom till sin klassfest. Men vi får väl ta och träffas en annan dag istället. Simon och Robin var på istället och jag får väl erkänna att jag var ingen höjdare på bowling idag men tog igen mig på slutet då det var försent. Jag och Mia förlorade så vi fick bjuda på efterrätt på kina. Skulle först ner till bryggan men det var fullt så vi fick ingen plats. Simon och Robin tryckte i sig var sin friterad kyckling medans jag knappt fick i mig min glass och kaffet. Får tacka för en riktigt trevlig kväll! Inte allt för ofta man träffar dessa gossar! =) Får väl ta och lägga mig en stund framför tv:n och vänta på att klockan ska bli ett så jag kan hämta min kära broder och hans kompisar på fest. Inte alls sugen på detta men får väl hoppas att han bjuder igen någon gång i framtiden. I morgon är det maskerad som gäller så det är bara att tagga inför det, ska nog inte bli så svårt! =)
Over and out!

Återigen torsdag

Återigen torsdag och dagen har bestått utav jobb och inte så mycket mer. Men inte så bara, var väldigt mycket folk ute i Gällstad i dag och det är beviset på att det är lov och alla som inte är ifrån trakterna beger sig till Gällstad i hopp om att hitta något fynd. Vilket man mer än sällan gör. Det var jag, pappa , Nathalie och lisette som jobbade idag, mycket bra team måste jag erkänna och en dag utan skratt i Lisettes sällskap är näsintill omöjligt. Hade våra skrattanfall lite då och då så vi fick kunderna att reagera men ett skratt förlänger livet! Slutade vid 19.00 och kom hem duschade och åt av den goda maten mamma lagat. Skulle åkt iväg och tränat med Malin men blev dock inte så. Malin fick förhinder och när jag kände efter insåg jag att jag var på tok för trött för att träna idag. Så nu sitter jag här i soffan som vanligt, fast vid msn och alla som skriver till en. Svårt att komma härifrån. Men tanken slog mig, vad får man ut av msn? ingenting. Någon frågar hur är det och man svarar näsintill alltid jo det är bara bra, elr ngt i de stilen. Men hur ofta är det sant, men orka ta den konversationen över msn och förklara varför man mår dåligt elr varför man mår bra. Mår man bra hinner man ju bli deprimerad innan man förklarat färdigt, elr om man mår dåligt hinner man må ännu sämre. Skämt och sido, riktigt så farligt är det inte. Men det jag försöker säga är att an får ut mer utav att träffas över en fika eller vad som helst, men oftast är det vid brist av tid som man tar till msn. I morgon blir det jobb och hoppas på att sluta i någorlunda tid så jag hinner hem och duscha och äta och hämta Mia innan vi ska dra vidare och bowla. Ska bli riktigt kul att träffa Anton i morgon ,var evigheter sen sist. Har pratat länge om att träffas över en fika elr något i den stilen, men mycket snack och liten verkstad! Så jag  hoppas på att jag har turen med mig i morgon så jag vinner stort över dem!

Over and out


Gosch!

Gosch! insåg just nu att det var evigheter sen sist jag skrev i bloggen, senast var i april. Gudars vad mycket som har hänt under den tiden. Men nu är det dags att återigen ta nya tag och börja uppdatera bloggen mer regelbundet! Jag har hunnit fylla 18, tagit körkort, varit utomlands 2 gånger, blivit bestulen som de så fint heter, gjort bort mig inför helt nya människor men det är bara en ytterst liten del utav allt som hänt sen sist, kanske är tur att jag inte uppdaterat på ett tag haha.

Onsdag 29 Oktober

Ännu en dag är avklarad på lovet. det är sjukt vad tiden går fort. Idag spenderade jag dagen i Jönköping med min broder och mamma. Mycket trevligt, men insåg rätt snabbt att det inte skulle bli någon lätt match att införskaffa sig en vinterjacka. Får väl säga som så här, är man kräsen får man skylla sig själv. Sedan åkte vi hem och jag började förberedelserna för helgens maskerad. har nu införskaffat mig mestadels utav alla kläder och ting som jag kommer att behöva. Vilket känns mycket skönt. Ett mindre problem. Sedan bar det av till onyx för att träna, känner mig oerhört duktig efter 1 timmas spinning och en timmas bodybalance. Men siktar man högt får man ligga i. I morgon blir det jobb och jag antar att det kommer bli mycket folk så får se till att vara redit utvilad!
Over and out

RSS 2.0