Man lever bara en gång så varför inte leva fullt ut?

Kanske inte blir en allt för tokig söndag i alla fall. Ska ta mig en promenad nu och rensa huvudet en aning. Hade hellre valt att gymma men förkylningen tycks inte försvinna så får ta det lilla lugna med det. Kanske i morgon. Vad annars ska man göra som arbetslös eller som Sara så snyggt sa "mittemellan två jobb" träna är en väldigt bra syselsättning. Blir att svänga förbi Stina när hon jobbar och prata ut lite.Har lite funderingar som jag behöver få prata ut med någon, sen blir det en promenad nere vid sjön. Måste se det positiva i det hela, det regnar i alla fall inte.

Söndagar hör nog inte till någons favoritdag. det är slutet på veckan, slutet på helgen, ångestensdag och betydligt mycket mer som ni säkert känner igen er i. Dagarna går så fort, veckorna bara rusar förbi och vad gör man egentligen? Ingenting känns det som, men tänker man efter hinner man med en hel del. det är ingen idé att deppa ihop en söndag, vad tjänar det till?  Man mår ännu sämre och dagen blir ännu mer deprimerande. Se gårdagens fyllestrul eller fyllegrej som något som du bjuder på, se den gågna veckan som om du har lärt dig något, tänk på de positiva som hände istället för det negativa. Du kan ändå inte dra tillbaka klockan och ändra på det som hände, dra ett sträck över det och gå vidare. ha inte ångest över morgondagen, se det som en ny möjlighet, som en ny start.

Söndagarna är till för att ligga hemma och mysa med en film framför tv:n det är vad jag tänker göra. Varför bryta söndagstraditionen? får nog bli en pizza också. Man lever bara en gång så varför inte leva fullt ut?




Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0