Schwarskopf " 111 colection part 1"

Schwarskof firar 111 år sedan Hans Schwarskof ledde ett apotek i Berlin 1898 med kollektionen " 111 Collection Part 1". I den nya kollektionen presenterades i går fyra mode humör och det var detta som själva visningen handlade om, det presenterades fyra olika mode humör. Men vad är det då som är mode i vår/sommar. Det ska jag visa genom att förklara de olika mode humören.

I vår sommar kommer 80-talet återigen tillbaka. Man inspireras av sporter som dans, man kombinerar sportkläder med lager av funktionella kläder. Modefärger varierar från vitt, Spearmint greener och Smokey Greys, svart och neon accenter. Det ska vara en stil som är cool och som har massa attityd.

Det är även glamour som hägrar. Tribal och safari influenser kombinerat med en sotfixerad och sexig blandning står även på modet i vår och sommar. Denna trend är den ultimala för en stark kvinna som vill hämta inspiration från glamouren under 60 och 70-talet. Färgerna varierar från sandiga neutrala till terracotta accent med stänk av lila aburgine och svart. Håret ska vara starkt och feminimt.

Det var även en trend som kallades " Sunday best" En excentrisk,naiv charm kännetecknar denna trend. Tillsammans med formella utseenden. Det blandar egendomliga färgkombinationer . Allt stämmer och används i övertygad offbeat blandningar. "Sunday best" är mjuka, feminina och moderna.

" Rounded form" är den sista trenden i den nya kollektionen. Designers fortsätter att göra sin utforskning av strukturen och drapera med en mjukare avrundad humör. Former med böjda och rundade silhuetter ersätts av utskjutande vinklar. White, Smokey Greys och svarta färger ger utseendet en arkitektoniska och futuristisk touch. Vackert skulpterade hår och rikt pulserande färger fånga andemeningen i denna trend.

       
"80 s dance"

       
" Glamazon"
 
                                 
" Sunday best"


" Rounded form"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0