Livet som säsongsjobbare!

Snart har det gått en vecka sen jag kom hit till Stöten. Tiden går fort när man har roligt brukar man säga och en vecka har verkligen gått hur fort som helst. Jag har ingen aning om vart dagarna bara rinner iväg. Det är allt annat än livet jag hade hemma. Här har man ingen koll på veckodagarna utan det är lördag varje dag. Man blandar ihop veckodagarna och måndag blir helt plötsligt torsdag. Just nu har man levt i en vecka utan att göra någonting. Vi har umgåts lärt känna varandra, spelat spel, lagat mat, utforskat anläggningen, haft introduktion. Det är hur härligt som helst. För varje dag som går känns allt bara lättare och lättare. Men jag lovar jag kommer inte glömma er där hemma. Vissa dagar kommer hemlängtan komma kypandes som en spark i magen då man bara vill gråta och åka hem. Men det är lite så livet är. Det är ingen som säger att allt alltid ska vara lätt. och det är det jobbiga som får oss att uppskatta det som faktiskt är bra!
*
Detta kommer bli en period i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. Jag kommer kunna titta tillbaka på denna tiden med ett leénde på läpparna och med stolthet att göra det. det har inte alltid varit lätt att veta att detta var det jag skulle göra. Men jag hade ångrat mig om jag inte gjort det. Igår lagade vi tacos och hade det riktigt mysigt sedan var det mys framför idol. Ingen riktigt fredag utan tacos och idol! Sen gick vi upp till tipibar och träffade väldigt mycket nytt och roligt folk. Så det känns bara bättre och bättre. Alla är här på lika villkor och alla är öppna och trevliga. Inte som hemma där vissa inte ens hälsar på en. Det är som att vända på ett mynt, raka motsatsen!
*
Idag har vi haft lite introduktion och klädutdelning och ikväll väntas det mys och även tipi bar. Vad vore en lördagkväll utan lite fart och hålligång i Stöten? Jag hoppas att ni alla där hemma kommer att få en jätte trevligkväll. Antar att ni kommer hamna på Ströget as always. Men även det kan bli riktigt kul. det blir vad man gör det till! Nu ska jag gå och socialisera lite med mina vänner för att sedan göra mig i ordning för i kväll. I morgon börjar den riktiga introduktionen och snart öppnar vi!!! Great! Slå gärna en pling om ni har tid över, alltid kul att höra ifrån er där hemma! Ha en fortsatt trevlig Lördagskväll!

Mördarbacken till jobbet!
Väldigt hård konstgjord snö!
Tipibar
Brasseriet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0