Grekland i morgon!

I morgon åker jag till Grekland. Ska bli riktigt skönt. Efter en hård studentvecka tycker jag att jag är värd en resa till Grekland. 07.00 lyfter vi från Landvetter, ska bli underbart! Blir kanske den sista familjeresan på länge!
Idag var vi och firade Alexander som fyller 7år. Där var det riktigt hålligång och kände att jag är väldigt glad över att jag inte har barn samtidigt som jag funderade på hur de verkligen orkar. Efter 1h var jag helt slut. Men man vänjer sig nog! Hade nu så bra här hemma i Sverige så hörs och ses vi när jag kommer hem!


Födelsedagsbarnet Alexander!


Grekland!

Oförglömligt!

Studenten avklarad och jag har bara några få ord att säga att det varbland de bästa dagarna i mitt liv. Skulle vilja göra om den dagen! Gårdagen var helt klart ofattbart grym. Hur kul som helst hade vi, längtar redan tillbaka! Tack alla som uppvaktade mig på studenten och gjorde min dag till en så underbar dag!








1 dag kvar

I morgon är det äntligen den dagen som vi alla väntat på. Som vi suktat efter i 12 år. Det är slutet på allting men även början till något nytt. Även om vädret inte kommer att vara det bästa så finns det ingen som kan ta ifrån oss lyckan att vi har tagit Studenten! Vi kommer skrika oss hesa och göra allt för att det ska bli det bästa dagen i vårt liiv. I morgon kl 11.00 gäller det, då springer vi Almåselever ut . Hela morgondagen kommer bestå utav en enda stor lyckokänsla. jag och min klass pluss alla andra samtliga elever på Almås kommer springa ut på trappan i morgon och skrika av ren lycka och det är ingen som kan ta det ifrån oss. För snart har vi tagit studenten! Äntligen klara!



Blödig!

Nu känns det som man börjar få ordning på det mesta. Det är fullståndigt kaos här hemma. Mat överallt, pappa har bland annat ängnat hela efetrmiddagen åt att marinera kött och steka sted så nu finns det kött i alla möjliga sorter. Jag själv har bakat hela dagen och nu i slutet av dagen samlades hela familjen och satte upp ett partytält där ute. Eftersom vädret inte verkar vara på vår sida så får man vara på den säkra sidan, men blev riktigt snyggt är stolt över min insats!

Herregud snart är det slutet på 12 år i skolan. Börjar precis som Marty bli väldigt blödig. det där med att ta farväl är jag inte så mycket för, tycker det är alldeles för jobbigt. Men detta behöver inte vara slutet, detta kan vara början till något nytt. Vi är trots allt bara 19 år och har hela livet på oss att försöka hålla kontakten så helt omöjligt är det inte. Visst säger man alltid att man ska försöka hålla kontakten, men hur många från mellanstadiet och högstadiet har man egentligen kontakten med nu? Det är inte många för min del i alla fall och jag tror att alla känner så. Man säger som alltid när man träffas " Gud var länge sen vi sågs, vi måste försöka träffas snart!" Men orden rinner ut i sanden och blir sällan till handling. Men jag tror att de man vill hålla kontakten med och de människor som man fastnat för kommer man att hålla kontakten med! Sen kommer vi andra att träffas på klassträffarna om ungefär 10 år och då har det hänt en hel del vill jag lova. Men det ser jag fram emot! Tills dess så kommer vi att binda nya relationer och vissa relationer bleknar bort. Men som sagt de som betyder något får man försöka hålla kvar i. Men det krävs två människors vilja för att hålla en relation vid liv! Man kan ömöjligt kämpa på egen hand! så tänk på det. det är inte bara den andras fel att ni inte hörs av något, fråga dig själv är du mycket bättre själv?




Later!

Onsdag 10 Juni

Dagarna är verkligen helt fullspeckade nu förtiden. det är massa saker man måste hinna göra. I går gick jag upp vid åtta färgade mammas hår, började röja på mitt rum vilket var välbehövligt, träffade Stina på stan sen för att köpa bland annat present till vår klassförståndare kicki. Kommer nog bli super. Därefter klippa Stina och sen hem duscha, äta och fixa det sista på rummet och därefter ut till Torpa och kolla på Tranemos Bal. Alla var jättefina och de hade tur att det var uppehåll, riktigt fin bal! Sen hem igen, leta upp recept inför idag fixa lite med annat. Men gårdagen var riktig trevlig. men nu börjar det kännas att det börjar lida mot sitt slut och vet inte om jag är lika positiv till detta nu, givetvis ska det bli kul!

Så nu blir det att fixa det sista på listan som skall göras idag. kan redan bocka av en hel del så det känns skönt!

Baka kladdkakakor
           morotsakakor
           kolakakor
Göra Studentkort
Tömma Kameran
Betala räkningar
Avbeställa månadensfilm
Gå ner på stan och köpa BH, Trosor, strumpbyxor, Lösnaglar
Hämta schema på Bryggan
Beställa Linser

Är säkert en himla massa jag glömt, men en bra början i alla fall!


 

Later!


Regn.....

Kan man ha mer otur än vad vi Studenter har som går ut 09? Vi får kämpa om jobben, det är finanskris men framförallt vart är det fina vädret? Ser inget vidare ut just nu när man kollar på väderprognoserna inför fredagen. Men det kan vända och det hoppas jag innerligt. Det skulle regna på vår bal också men höll upp och var sol under tiden vi gick så vi kan ha turen med oss och jag håller alla tummar jag äger och har för att vädret ska hålla i sig och vara bra. Bara det inte regnar är jag nöjd!

Denna dagen är fullpackad med en massa måsten. Saker som måste fixas innan fredag efetersom morgondagen är fullspeckad med fixning med lastibilen till Studenten. Så i morgon blir det en vistelse till Svenljunga för att fixa lastbilen, grilla och leka. Blir nog riktigt kul bara vädret bättrar sig. Hela förmidage har gått åt till att baka. Kladdkaka, Morotskaka och Kolakakor och äntligen är man färdig. Men blir till att gp ner till stan för att fixa lite behövliga saker!



Later!

Kladdkaka på veganskt vis!

Tisdag morgon och nedräkningen pågår förfullt! bara tre dagar kvar. Sitter här och försöker hitta en någorlunda bra kladdkaka att göra till min bror som kommer hem på besök. Men att göra en vegansk kladdkaka är nog inte det lättaste men här hittade jag nog ett bra recept! =) Får hoppas på att denna blir någorlunda bra blir till att baka hela dagen i morgon inför Studenten på fredag! wieeeeeeee =D

Superduper Kladdkaka

1,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 dl socker
1 ½ dl havregrädde ( Go green dessertvisp)
Ca 1,5-2 dl sojamjölk
50 gram smält margarin
½ krm salt

Sätt ugen på 175 grader. Blanda alla torra ingridienser. Rör ner vispgrädde och sojamjölk. Smält margarinet och häll ner det. Häll eventuellt i mer sojamjölk om degen är allt för tjock. Häll upp i en ungfast form, bröa eventuellt och grädda i ca 15-25 minuter beroende påhur du vill ha den!



Later!

Musik!







4 Dagar kvar!

Helgen som gått var helt kanon! Är jätte nöjd har haft hur kul som helst och hunnit med det mesta. Studenten börjar närma sig med stormsteg och snart är det fredag och vi står där och är superglada! Kan inte förstå att det är våran tur att ta studenten i år men bara att smälta tanken och ta dagen som den kommer. Studenten har alltid på något sätt kännts sålångt borta men nu är den bara 4 dagar bort och jag längtar något fruktansvärt. det är delade känslor inför studenten ska både bli fruktansvärt kul och skönt att äntligen sluta men också väldigt sentimentalt. Det är inte lätt att släppa varandra efter 3 tajta år tillsammans, kommer sakna alla! Men får se till att ta många klassträffar i sommar så vi inte tappar varandra helt!

Idag har jag varit i skolan en sväng förra gången jag var där var förra måndagen och då var det matteprov och Gesällen som gällde. Så nu är man helt färdig frisör känns skönt! Idag pratade vi lite om hur vi ska göra på torsdag när vi ska pynta och dekorera flaket och verkar som det kommer att gå bra, nu håller jag bara tummarna för vädret ska bli bättre men ser inte så lovande ut desvärre! Sen åkte jag en sväng till Göteborg och åt lunch, fikade, samtalade och promenerade med min bror. Mycket trevlig dag!



Later!


En bild säger mer än tusen ord!

Livet går alldeles för fort när man har roligt anledningen till mitt mycket dåliga uppdatering! Men bilder säger mer än tusen ord så här kommer några bilder från händelser sen sist!


Andreas 18 års kalas!



Almås Balen!


Studentfirande för min Kusin!

Later!

RSS 2.0