Dags för en uppdatering

Det är för er som är utspridda i olika delar av världen, på andra ställen i Sverige som jag återigen börjar blogga. Vänner som flyttat, vänner jag tappat, familj släkt och vänner. För att ni, såsom jag fortfarande vill känna sig delaktiga i varandras liv.
*
God förmiddag får jag lov att säga. Har varit uppe sen 8, donat och haft mig.  Städat, tvättat, ätit frukost, duschat gjort i ordning mig och nu sitter jag och vilar mig den sista korta tiden innan det är dags för att gå till jobbet. Idag serverar vi Örtbakad kolja med en mild kalvsky, ugnsbakade tomater sant en rotfruktsragu. Det är sista dagen innan ledighet och helgen ser lovande ut. Ska fira Linnéa i morgon sen blir det sigges på lördag som vi alla längtat efter.
*
Jag hopaps att denna dagen går fort så att jag får njuta av helgen sedan. För en gångs skull är det en helg utan städ, utan tvättande, utan att betala räkningar. Allt som vuxenlivet innebär. Jag tar tillbaka det men att jag önskade att bli vuxen. Det var då jag inte hade en aning om vad vuxenlivet innebar. det är inte så glamoröst som det ser ut. det är mycket slit, mycket jobb för att få det att se bra ut, för att få ekonomin att gå runt och för att få en någorlunda bra hälsa. jag är ingen mästare på att ta hand om mig själv och med det menar jag träna, äta hälsosamt ... listan kan bli oändlig. men jag jobbar på det, min nya livsteori är att lagom av allt är det bästa. Kanske inte lagom av precis allt, för lagom har en tendens att bli tråkigt ibland. Vissa saker behöver man i överflöd medans andra saker lite mindre utav. Det gäller att hitta en jämn balans.
*
Men nu är det dags att gå till jobbet så jag inte kommer försent men nu hoppas jag att ni kommer se mig lite oftare här på bloggen och jag ska försöka att hålla er uppdaterade så gott det går! Ha en riktigt bra dag!

Over and out


RSS 2.0